Touareg

Az Elegance felszereltségi szint

A Touareg Elegance: stílusos elegancia és a szuperlatívuszok dizájnja

Az Atmosphere felszereltségi szint

Az igényes anyagválasztása és kiemelkedő kényelme terén a Touareg Atmosphere egyaránt nem ismer kompromisszumot.

Az R-Line felszereltségi szint

A sportos stílusú új Touareg R-Line bátran áll a kihívások elébe. Az R-Line felszereltségi szint kívül és belül egyaránt e karakterét emeli ki.

Dizájn

Kifejező és jövőbemutató formavilágával a Touareg egyaránt mércéül szolgál, utastere egyéni felszereltségi lehetőségeinek sokasága pedig alig hagy kívánnivalót maga után.

Külső megjelenés

Átdolgozott stílus: erőteljes orrkialakítás megnyújtott motorházfedéllel, határozott vonalak és feltűnő, LED-technikájú hátsó lámpák – az új Touareg eleganciával és dinamikával ötvözi a SUV-modellek jellemző stílusát.

Intelligens világítás (IQ. Light) - LED-Mátrix fényszórók

Vakításmentes világítás csaknem minden menethelyzetben: az extrafelszerelésként rendelhető Intelligens világítás (IQ. Light) – LED-Mátrix fényszórók a dinamikus fényszóró-asszisztens (Dynamic Light Assist) rendszerével nagyobb távolságon és intenzívebben világítják meg az úttestet, mégpedig a közlekedés többi résztvevőjének vakítása nélkül.

Vonzó könnyűfém keréktárcsák dinamikus formákkal

A Touareg minden ízléshez kínál megfelelő könnyűfém keréktárcsát, a dinamikusan sportostól a stílusosan elegánsig. E keréktárcsák tökéletesen illeszkednek az autó külső megjelenéséhez, mindenkor meggyőző fellépést kölcsönözve a Touareg számára.

Panoráma billenő-/tolótető, hátul panorámatető


A hátul fix panorámatetővel kiegészített, extrafelszerelésként kínált panoráma billenő-/tolótető tágas térérzetről és kellemes fényviszonyokról gondoskodik a Touareg utasterében. Friss levegő, szabad kilátás az égboltra és a határtalan szabadság érzése – kényelmesen, gombnyomásra.

Innovision

Az Innovision Cockpit a Touareg különlegességeinek egyike. E széles, ívelt kijelzőfelület igényes megjelenítésével egyedülálló hatékonysággal tájékoztatja a vezetőt és intuitív kezelési koncepció jellemzi.

Vezérlőközpont kapcsolók nélkül

Foglaljon helyet a vezető ülésben! Kívánságra nagyméretű ívelt kijelzőfelület húzódhat Ön előtt és érintéssel, illetve gesztus- vagy hangvezérléssel kezelheti a digitális rendszereket.

Discover Premium

Az extrafelszerelésként rendelhető Discover Premium immár új dimenziókban jár: tekintélyes méretű, 38 centiméter képátlójú érintőképernyőjén még több információ jelenhet meg, miközben rendkívül sokoldalú funkcionalitást kínál.

Digitális műszeregység (Digital Cockpit)

Az extrafelszerelésként rendelhető digitális kombinált műszeregység (Digital Cockpit) jóval több információval szolgál, mint pusztán a sebesség- és fordulatszámérték, illetve az üzemanyagszint, amelyeket Ön pontosan egyéni igényeinek megfelelően állíthat össze. A nagyméretű kijelzőfelület és az innovatív funkciók minden eddiginél szélesebb körű áttekintéssel szolgálnak.

Head-up kijelző

Folyamatosan az úttestre összpontosíthat, miközben a legfontosabb járműinformációkat is áttekintheti – az extrafelszerelésként rendelhető Head-up kijelző a sebességértéket, a navigációs adatokat és a vezetői segédrendszerek jelzéseit közvetlenül a szélvédőre vetítve jeleníti meg.

Kényelem

A legmagasabb színvonalú kényelem várja – a Touareg volánja mögött a magas fokú mindennapos használhatóság jegyében különösen bőséges térkínálatot, praktikus felszereléseket és innovatív technikát nyújt az úton.

A tágas tér új élménye

Ön és utasai igazán kellemesen érezhetik magukat a Touareg utasterében, ahol a luxusszínvonalú dizájn kiemelkedő funkcionalitással találkozik. A tekintélyes méretű csomagtartó és az elektromos mozgatású csomagtérajtó magasfokú sokoldalúságot és kényelmet biztosít Önnek – minden tevékenysége során

Hangulatvilágítás

Amikor leszáll az este, a Touareg különösen kellemes hangulatot áraszt, amiről a fehér, opcionálisan pedig többszínű hangulatvilágítás gondoskodik. Utóbbi esetben Ön többféle árnyalat közül választhatja ki mindig a hangulatának éppen megfelelőt.

Servo-zár

Szűk parkolóhelyeken nem könnyű mindig kellő lendülettel becsukni az ajtót. Az extrafelszerelésként rendelhető servo-zár révén immár nem szükséges nagy erő az ajtócsukáshoz, mivel behajtásuk után már automatikusan zárulnak, illetve reteszelődnek.

A vezetés élménye

Légrugózás

Annak érdekében, hogy a vezetés élménye sohase szenvedjen “csillapítást”, a Touareg kívánságra kényelmes légrugózással is rendelhető, amely mindenkor a pillanatnyi terepviszonyoknak megfelelően állítja be a karosszéria magasságát.

Összkerékkormányzás

Ha nem csak az első, hanem a hátsó kerekeket is kormányozzuk, jóval kisebb fordulókör érhető el. E fejlett technika, amely rendkívül fordulékonnyá teszi az autót, egyben növeli a kormányzás stabilitását, opcionálisan immár a Touareg számára is rendelkezésre áll.

Infotainment

Mindig online

A Touareg volánja mögött internetkapcsolat is rendelkezésére állhat, amit beépített eSIM-kártya biztosít, a Car-Net online-szolgáltatások világát nyitva meg Ön előtt – hogy mindig jól tájékozott maradhasson és folyamatosan kellemesen szórakozhasson.

Navigációs rendszerek

Az alapkivitel Discover Pro navigációs rendszere nagyméretű üvegfelületű érintőképernyőjével már eleve alig hagyhat kívánnivalót maga után, de a Touareg kínálatában extrafelszerelésként a Discover Premium berendezés is szerepel, amely a digitális műszeregységgel (Digital Cockpit) közösen ívelt és a vezető felé forduló kijelzőfelülettel, valamint új és intuitív kezelési koncepcióval digitalizálja a vezetőteret.

Car-Net

A mobil online-szolgáltatások az autóban rövidesen éppolyan nélkülözhetetlenné válnak az Ön számára, mint okostelefonja a mindennapokban. A digitális hálózati kapcsolatok egyszerre javítják a navigáció és a kommunikáció lehetőségeit, hatékonyan segítve Önt, hogy mindenkor aktuális információkhoz jusson, időt takarítson meg és szükség esetén gyors segítségben részesüljön.

App-Connect és Media Control

Az App-Connect segítségével Ön okostelefonját is a Touareg infotainment-rendszerére
csatlakoztathatja, s számos alkalmazást menet közben is igénybe vehet. A Volkswagen Media Control segítségével mobil eszközeikkel az utasok is igény szerint alakíthatják a szórakoztatóprogramot.

Telefon

Vessen véget autójában a kábelek összevisszaságának. Az extrafelszerelésként rendelhető Business telefoncsatlakozás jó vételi minőséget és az okostelefonok induktív töltésének lehetőségét kínálja.

Dynaudio

Magas színvonalú hangzásvilág a Touaregben – ahonnan az erőteljes mély hangok sem hiányozhatnak. Extraként rendelhető a DYNAUDIO 7.1 Dolby Surround hangrendszere lehet útitársa, összesen 14 – kifejezetten a Touareg belterére hangolt – hangsugárzóval.

Előző
Következő

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.