Az új Touareg

Még több komfort, még kifinomultabb technológia

A Volkswagen bemutatta megújult zászlóshajóját: a harmadik generációs Touareg sosem volt ennyire kényelmes, biztonságos és fenntartható! A prémium SUV nem csak kinézetében, felszereltségében, hanem technológiájában is új szintre lép. Ismerje meg az új Volkswagen Touareget!

Ahány igény, annyi megoldás

Az új Volkswagen Touareg lenyűgözően egyedi külseje lehet elegáns, vagy sportos: egyedül az Ön döntésén múlik, hogy a klasszikus Elegance, vagy a kompromisszummentes R-Line felszereltséget választja. A csodálatos külső praktikus és komfortos belsőt rejt, amely mindig igazodik az utasok igényeihez.

Digitális műszeregység: Önnel szemben minden, amire szüksége van

Az új Volkswagen Touareg immár szériában kínálja a fejlett és ergonomikus Digital Cockpit műszeregységet. Ön dönt, hogy a navigációt, az éppen lejátszott zeneszám címét és előadóját, vagy az aktuálisan felhasznált teljesítményt akarja látni!

Megújult formavilág

Kifejező és jövőbemutató formavilágával a Touareg egyaránt mércéül szolgál, utastere egyéni felszereltségi lehetőségeinek sokasága pedig alig hagy kívánnivalót maga után.

Elbűvölő, integrált hátsó lámpák

A horizontális hátsó fényforrás éjjel is gondoskodik arról, hogy az új Touareg kifejezze egyediségét!

IQ.LIGHT HD - intelligens fényforrás, amellyel Ön kiválóan lát és látszik

Vakításmentes világítás csaknem minden menethelyzetben: az extrafelszerelésként rendelhető Intelligens világítás (IQ. Light) – LED-Mátrix fényszórók a dinamikus fényszóró-asszisztens (Dynamic Light Assist) rendszerével nagyobb távolságon és intenzívebben világítják meg az úttestet, mégpedig a közlekedés többi résztvevője vakítása nélkül.

Új, energiahatékony felnik

Visszafogott elegancia, maximális úttartás és sportosság, vagy alacsony légelenállás? Bármelyik felnigarnitúrát is választja, abban biztos lehet, hogy stílus terén nem kell kompromisszumot kötnie!

Praktikum minden helyezetben

A Touareg csomagtere a leghosszabb családi nyaralásokra elegendő csomagot képes gond nélkül szállítani. Állítható hátsó ülései pedig a legkisebbtől a legnagyobb méretű utasokig biztosítják a kompromisszummentes kényelmet.

Innovision

Az Innovision Cockpit a Touareg különlegességeinek egyike. E széles, ívelt kijelzőfelület igényes megjelenítésével egyedülálló hatékonysággal tájékoztatja a vezetőt és intuitív kezelési koncepció jellemzi.

Vezérlőközpont kapcsolók nélkül

Foglaljon helyet a vezető ülésben! Kívánságra nagyméretű ívelt kijelzőfelület húzódhat Ön előtt és érintéssel, illetve gesztus- vagy hangvezérléssel kezelheti a digitális rendszereket.

Kényelem

A legmagasabb színvonalú kényelem várja – a Touareg volánja mögött a magas fokú mindennapos használhatóság jegyében különösen bőséges térkínálatot, praktikus felszereléseket és innovatív technikát nyújt az úton.

A tágas tér új élménye

Ön és utasai igazán kellemesen érezhetik magukat a Touareg utasterében, ahol a luxusszínvonalú dizájn kiemelkedő funkcionalitással találkozik. A tekintélyes méretű csomagtartó és az elektromos mozgatású csomagtérajtó magasfokú sokoldalúságot és kényelmet biztosít Önnek – minden tevékenysége során.

Hangulatvilágítás

Válassza ki a hangulatához, vagy a napszakhoz, esetleg az aktuális hőmérséklethez illő árnyalatot!

8 fokozatú automata váltó

Az automata váltó és a 4MOTION négykerékhajtás kombinációja gondoskodik arról, hogy a Touareg a szélsőséges útviszonyok közt is könnyedén és magabiztosan tudjon haladni.

Légrugózás

Annak érdekében, hogy a vezetés élménye sohase szenvedjen “csillapítást”, a Touareg kívánságra kényelmes légrugózással is rendelhető, amely mindenkor a pillanatnyi terepviszonyoknak megfelelően állítja be a karosszéria magasságát.

Infotainment

Mindig online

A Touareg volánja mögött internetkapcsolat is rendelkezésére állhat, amit beépített eSIM-kártya biztosít, a Car-Net online-szolgáltatások világát nyitva meg Ön előtt – hogy mindig jól tájékozott maradhasson és folyamatosan kellemesen szórakozhasson.

Navigációs rendszerek

Az alapkivitel Discover Pro navigációs rendszere nagyméretű üvegfelületű érintőképernyőjével már eleve alig hagyhat kívánnivalót maga után, de a Touareg kínálatában extrafelszerelésként a Discover Premium berendezés is szerepel, amely a digitális műszeregységgel (Digital Cockpit) közösen ívelt és a vezető felé forduló kijelzőfelülettel, valamint új és intuitív kezelési koncepcióval digitalizálja a vezetőteret.

Car-Net

A mobil online-szolgáltatások az autóban rövidesen éppolyan nélkülözhetetlenné válnak az Ön számára, mint okostelefonja a mindennapokban. A digitális hálózati kapcsolatok egyszerre javítják a navigáció és a kommunikáció lehetőségeit, hatékonyan segítve Önt, hogy mindenkor aktuális információkhoz jusson, időt takarítson meg és szükség esetén gyors segítségben részesüljön.

App-Connect és Media Control

Az App-Connect segítségével Ön okostelefonját is a Touareg infotainment-rendszerére
csatlakoztathatja, s számos alkalmazást menet közben is igénybe vehet. A Volkswagen Media Control segítségével mobil eszközeikkel az utasok is igény szerint alakíthatják a szórakoztatóprogramot.

Previous slide
Next slide

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Próbálja ki a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.