Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben gépjármű vásárlás vagy gépjárművének értékesítése előtt áll, és szeretné megismerni a jármű piaci értékét, hozza el a Porsche Budába, és személyesen elvégezzük Önnek az állapotfelmérést. A szolgáltatás díja 40.000 Ft, melybe beletartozik az Eurotax alapú árkalkuláció is. 2010-es évjáratú vagy újabb gépkocsikra tudunk állapotfelmérést végezni.

Bővebb információért hívjon minket a +3613828658 telefonszámon.

A gépjárművel előéletet, történetet sajnos nem áll módunkban kiadni.

A Jármű Szolgáltatási Platform (JSZP) lehetővé teszi, hogy a különböző magyar nyilvántartásokból származó, a jármű életútjának lényeges adatait az ügyfél egy egységes felületen ingyenesen megismerje. További részletek ITT.

Díjmentesen csereautót nem áll módunkban biztosítani. Amennyiben a továbbjutáshoz szüksége lesz csereautóra, partnercégünk, az EuropCar irodája telephelyünkön található.

Időnként előfordul, hogy nagyon túlterheltek a vonalaink. Igyekszünk a lehető legtöbb telefonos megkeresésre azonnal reagálni. Amennyiben telefonon nem tud elérni minket, kérjük írjon e-mailt az info@porschebuda.hu e-mail címre, melyre egy órán belül válaszolunk.

Kérjük írjon e-mailt az info@porschebuda.hu címre, melyben megküldi gépjármű adatait (rendszám, alvázszám, km állás, egyedi igény) és amilyen hamar lehetséges, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A szerviztanácsadó kollégák a délelőtti órákban az időpontra érkezett ügyfelek autóit veszik át, délután az elkészült gépkocsikat adják át ügyfeleinknek, továbbá a helyszínen tartózkodó ügyfeleinket szolgálják ki. Amennyiben üzenetet hagy szerviztanácsadó kollégánknak, telefonon vagy e-mailben felkeresi Önt.

Sajnos erre nincs lehetőség. Az időpontot magára az autó átvételére, a munkafelvételre egyeztetjük, emiatt a megbeszélt/leegyeztetett időpontban szükséges érkezni.

A leegyeztetett időpontot a munkafelvételre vonatkozik, ami nem mindig egyezik meg a javítás kezdetével. A gépkocsi az aktuális napi kapacitás függvényében kerül be a műhelybe, emiatt minden karbantartást délutáni elkészüléssel tudunk vállalni.

A Volkswagen Konszern hivatalos álláspontja szerint kilométer túllépés esetén garanciavesztés állhat fent, nem léphető túl a megadott intervallum. Ehhez a magyarországi márkaszervizeknek alkalmazkodniuk kell. Javaslatunk szerint az autó jelzése után mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkaszervizével szervizidőpont egyeztetésével, biztosítva ezzel a szerviz időben történő elvégzését.

Szerelőműhelyünk 16 óráig tart nyitva, a gépkocsik szerelése ekkor befejeződik. A munkafelvétel 18 óráig tart nyitva, a gépkocsi leadható eddig az időpontig a munkafelvevő kollégának.

Biztosítás kötéssel a Porsche Buda az alábbiakban foglalkozik:

– A szervizes karosszériás ügyintézés során kárrendezés zajlik. Szervizes kollégánk  nem foglalkozik biztosításkötéssel.

– Gépjármű értékesítő kollégáink tudnak Önnek segíteni gépjármű-felelősség biztosítás és casco biztosítás megkötésében.

Lerobbant autó esetén az országos márka-segélyszolgálat tud segíteni. Szerelőt sajnos nem áll módunkban telephelyünkről kiküldeni,  gyári előírás okán csak telephelyünkre beérkezett, hivatalos úton leadott és átvett gépkocsit tudunk szerelni, javítani.

Mobilitás garancia

Ha úgy hozná a sors, hogy váratlan műszaki hiba vagy baleset miatt meg kellene utazását szakítania, a Mobilitasgarancia a segítségére siet, a nap 24 órájában segítséget kérhet a telefonközponttól. Az igénybe vett szolgáltatásokat az első időszakos szervizig a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. finanszírozza.

Gépkocsija meghibásodása esetén Önnek és utasainak magas színvonalon nyújt segítséget a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ, ahol idegen nyelveken is beszélő munkatársak várják hívását és kapcsolatot teremtenek a külföldi partnerekkel. A szolgáltatásokra kizárólag akkor jogosult a gépjármű vezetője és utasa, ha az igénybevétel előtt haladéktalanul, de legkésőbb a meghibásodás észlelését követő 24 órán belül kapcsolatot teremt a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központtal.

Porsche márkájú gépjárművek teljes körű ügyintézésében a Porsche Centrum telephelyünk az illetékes.

Elérhetőségek:

1117. Budapest, Szerémi út 63.

+36 1 382 3000

Az E10-es jelzésű motorbenzin legfeljebb 10 térfogatszázalék biokomponens-tartalommal rendelkezik, és megfelel a kötelezően betartandó MSZ EN228 motorbenzin szabványnak.

Az Európai Unió megújuló energia irányelvében előírtak teljesítése érdekében Magyarországon 2020. január 1.-jétől nőtt meg a 95-ös benzin biokomponens részaránya az eddigi legfeljebb 5-ről legfeljebb 10 térfogatszázalékra.

Az EU üzemanyag-minőségre és megújuló energiára vonatkozó irányelveit követve a hazai jogszabály tavalyi módosítása a 95-ös benzin esetében a bioetanol-arány részcélját 6,1 energiaszázalékban határozza meg 2020-ra.

IDE kattintva megtekintheti, autójába tankolhat-e E10-es jelzésű 95-ös benzint.

A Mobilitásgarancia szolgáltatás a nap 24 órájában a segítségére siet, amennyiben autója váratlanul lerobban.

A szolgáltatás kizárólag akkor vehető igénybe, ha a meghibásodás észlelését követő 24 órán belül kapcsolatot teremt a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központtal.

Új autó vásárlásakor a Mobilitásgarancia szolgáltatást az első időszakos szervizig a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. megköti az Ön autójára.

Részletes tájékoztatót ITT talál.

Garanciális szerviz tájékoztató Volkswagen, ŠKODA és Volkswagen Haszonjárművekhez ITT olvashatja el.