Tiguan

Mély benyomást kelt

Aszfalt, terep, iOS és Android – a Tiguan mindenhol lehetőségek sokaságát kínálja. Innovatív technológiájával és dinamikus menettulajdonságaival mindenben hatékonyan segíti Önt, vezesse bármerre is útja. Dinamikusan elegáns, mint a Highline, vagy éppen hangsúlyosan sportos, mint az R-Line. Az új Tiguan egyaránt maradéktalanul beváltja az első benyomás ígéretét.

Jó, ha magunk választhatjuk meg navigátorunkat.

Járműve volánja mögött mindig Ön dönt arról, mi történjék. Ehhez kétféle rádió is rendelkezésére áll, igényes hangszórókkal, egyszerű kezelhetőséggel és számos csatlakoztatási lehetőséggel. Vagy válassza az extraként kínált két navigációs rendszer valamelyikét, amelyek multimédiás képességei nem hagynak kívánnivalót maguk után.

Area View környezetfigyelő rendszer

Legyen szó parkolásról a zsúfolt belvárosban vagy terepen manőverezésről, ugye jó lenne, ha ezekben a nehezen átlátható helyzetekben is egyetlen pillantással át tudná tekinteni az autó teljes környezetét? Az extraként rendelhető Area View környezet-figyelő rendszer négy kamerájával már ezt is lehetővé teszi.

Park Assist parkolássegítő rendszer

Még ha Ön személy szerint azon kevesek közé tartozik is, akik akár “közönség” előtt is könnyedén állnak be a legszűkebb parkolóhelyre, az opcionális Park Assist parkolássegítő rendszer minden bizonnyal elnyeri tetszését. E technika ugyanis nem csupán felismeri a megfelelő méretű helyeket, hanem beálláskor a kormányzás feladatát is átveszi.

Trailer Assist vontatmány-asszisztens

Az extraként kínált Trailer Assist vontatmány-asszisztens utánfutóval manőverezéskor átveheti a kormányzás feladatát, sok fáradtságtól kímélve meg Önt.

Kényelem

Head-up kijelző

Az extraként rendelhető Head-up kijelző a vezető számára fontos információkat – mint például az azonosított közlekedési táblák vagy éppen a navigációs útmutatások – a közvetlen látótérben, a szélvédő előtti síkban jeleníti meg.

Active Info Display

A Highline felszereltségi szinten széria Active Info Display innovatív kombinált műszeregység többféle adatprofilja segítségével testre szabott információkkal szolgálhat, mégpedig jól áttekinthető és bármikor lehívható formában.

Biztonság és kényelem

Foglaljon helyet a SUV-modellben, amely számos igényes – és részben opcionális – megoldása, mint például a légzsákok, a másodlagos ütközésvédelem, a proaktív utasvédelem és a fáradtságérzékelő rendszer révén mindenkor a magas fokú biztonság megnyugtató érzésével szolgál.

Gazdaságosság

4MOTION Active Control

A Tiguan volánja mögött nemcsak új élmények várják – a Tiguan már önmagában is élmény. Nagyban köszönhető ez az opcionális 4MOTION Active Control rendszerének, amelynek révén a legkülönfélébb terepeken is pontos beállítási lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére, emellett az Onroad üzemmódban ötféle menetprofil közül választhat.

Biztonság és kényelem

Nedves és egyenetlen útfelületen sem mondana le a kiváló vonóerő-átadási képességekől? A kívánságra rendelhető 4MOTION intelligens összkerékhajtásnak köszönhetően ez már immár csaknem mindenütt rendelkezésére állhat.

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Próbálja ki a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.