Tiguan

Mély benyomást kelt

Az új Tiguan elegáns és dinamikus külső megjelenésével tűnik ki. Nagy légbeömlők, keskeny hűtőrács és új kialakítású fényrajzolat emeli ki a jármű elejét. Áramvonalas vonalak és erőteljes arányok kölcsönöznek a karosszériának sportos formát. A belső tér is megújult, olyan innovatív felszereltségeket és opciókat nyújt Önnek, mint az új hangulatvilágítás, a nagyobb kijelző és az intelligens digitális nyelvi asszisztenst is magában foglaló, optimalizált kezelési koncepció.

Jó, ha magunk választhatjuk meg navigátorunkat.

Sportos és markáns formavilágával az új Tiguan azonnal világossá teszi: olyan SUV-ről van szó, amely felkészült a mindennapokra. Erőteljes arányok és dinamikus vonalak alakítják az új sziluettet. Az olyan progresszív dizájnkülönlegességek, mint az opcionális IQ.Light HD-Mátrix fényszórókkal rendelkező, új kialakítású orr-rész, a domináns hátsó rész LED-es fénysávokkal, valamint az új felnik széles választéka hangsúlyozzák a jármű egyéniségét. Összességében tehát az új Tiguan minden szempontból mély benyomást kelt.

Area View környezetfigyelő rendszer

Legyen szó parkolásról a zsúfolt belvárosban vagy terepen manőverezésről, ugye jó lenne, ha ezekben a nehezen átlátható helyzetekben is egyetlen pillantással át tudná tekinteni az autó teljes környezetét? Az extraként rendelhető Area View környezet-figyelő rendszer négy kamerájával már ezt is lehetővé teszi.

Park Assist parkolássegítő rendszer

Még ha Ön személy szerint azon kevesek közé tartozik is, akik akár “közönség” előtt is könnyedén állnak be a legszűkebb parkolóhelyre, az opcionális Park Assist parkolássegítő rendszer minden bizonnyal elnyeri tetszését. E technika ugyanis nem csupán felismeri a megfelelő méretű helyeket, hanem beálláskor a kormányzás feladatát is átveszi.

Trailer Assist vontatmány-asszisztens

Az extraként kínált Trailer Assist vontatmány-asszisztens utánfutóval manőverezéskor átveheti a kormányzás feladatát, sok fáradtságtól kímélve meg Önt.

Kényelem

Head-up kijelző

Az extraként rendelhető Head-up kijelző a vezető számára fontos információkat – mint például az azonosított közlekedési táblák vagy éppen a navigációs útmutatások – a közvetlen látótérben, a szélvédő előtti síkban jeleníti meg.

Active Info Display

A Volkswagen digitális szolgáltatásainak világa új szintre emeli a Tiguan modellje konnektivitását: A VW Connect Plus1 igény szerint további okos technológiákat biztosít.

Ide tartozik az intelligens navigáció2 is, amellyel Ön közel valós időben látja az aktuális közlekedési információkat az útvonal változásáról vagy figyelmeztetést kap a forgalmi akadályokról. Az intelligens online útvonaltervezőnek köszönhetően Ön rugalmasan reagálhat a megváltozott körülményekre, így mindig az optimális útvonalat választhatja. Az online térképfrissítés biztosítja, hogy mindig a térképanyag legújabb verzióját használja. Még nyugodtabb lehet a legaktuálisabb információk birtokában az üzemanyagtöltő állomások árairól, a szabad parkolóhelyekről a parkolóházakban és a nyilvános parkolóhelyeken.

Biztonság és kényelem

Foglaljon helyet a SUV-modellben, amely számos igényes – és részben opcionális – megoldása, mint például a légzsákok, a másodlagos ütközésvédelem, a proaktív utasvédelem és a fáradtságérzékelő rendszer révén mindenkor a magas fokú biztonság megnyugtató érzésével szolgál.

Gazdaságosság

4MOTION Active Control

A Tiguan volánja mögött nemcsak új élmények várják – a Tiguan már önmagában is élmény. Nagyban köszönhető ez az opcionális 4MOTION Active Control rendszerének, amelynek révén a legkülönfélébb terepeken is pontos beállítási lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére, emellett az Onroad üzemmódban ötféle menetprofil közül választhat.

Biztonság és kényelem

Nedves és egyenetlen útfelületen sem mondana le a kiváló vonóerő-átadási képességekől? A kívánságra rendelhető 4MOTION intelligens összkerékhajtásnak köszönhetően ez már immár csaknem mindenütt rendelkezésére állhat.

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Próbálja ki a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.