Polo

Minden irányból véd – minden irányból szép

A Polo figyel Önre – még elődjénél is több biztonsági segédrendszerével mindent szemmel tart, ami környezetében zajlik. Leginkább azonban ő maga vonzza a tekinteteket, amiről mélyen húzódó övvonala, dinamikus részletei és új fényszórók jellemezte, teljes egészében új fejlesztésű formavilága gondoskodik – minden egyes úton.

Legyen magabiztos!

Az új Polo kifejezetten sportos és markáns megjelenésű. Eleje a megnyújtott motorházfedél révén határozottan dinamikusabb, illetve hangsúlyosan vízszintes vonalvezetésével szélesebb benyomást kelt. Sportos fellépése, kompakt külső méretei és karosszériája rövid túlnyúlásai a vezetés intenzív élményéről tanúskodnak.

Még tágabb tér az Ön kényelmének

A Polo utasterének különlegességei között említhetők a hangulatvilágítás, az extra felszerelésként deréktámasszal rendelhető ülések, illetve az új dekorbetétek. Mindezeken túl a Polo nagyobb is lett, ami a vezető, valamint az első és a további utasok számára egyaránt nagyobb fej- és lábteret jelent.

Készen áll ilyen intenzív kisugárzásra?

Az új Polo már alapkivitelben LED-technikájú nappali menetfénnyel és halogén fényszórókkal érkezik, amelyek valóban egyedülálló “kisugárzást” kölcsönöznek számára. Kívánságra egyaránt LED-technikájú fényszórókkal és hátsó lámpatestekkel emelheti ki még jobban a Polo sportos egyéniségét.

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással (715/2007/EK jelenleg hatályos rendelete) határozták meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó. 

Üzemanyag-fogyasztás 5,2 – 6,5 l/100 km, CO₂-kibocsátás 118 – 148 g/km

Földgázfogyasztás: 5,6 – 6,3 l/100 km, CO₂-kibocsátás 100 – 113 g/km