Polo

Minden irányból véd – minden irányból szép

A Polo figyel Önre – még elődjénél is több biztonsági segédrendszerével mindent szemmel tart, ami környezetében zajlik. Leginkább azonban ő maga vonzza a tekinteteket, amiről mélyen húzódó övvonala, dinamikus részletei és új fényszórók jellemezte, teljes egészében új fejlesztésű formavilága gondoskodik – minden egyes úton.

Legyen magabiztos!

Az új Polo kifejezetten sportos és markáns megjelenésű. Eleje a megnyújtott motorházfedél révén határozottan dinamikusabb, illetve hangsúlyosan vízszintes vonalvezetésével szélesebb benyomást kelt. Sportos fellépése, kompakt külső méretei és karosszériája rövid túlnyúlásai a vezetés intenzív élményéről tanúskodnak.

Még tágabb tér az Ön kényelmének

A Polo utasterének különlegességei között említhetők a hangulatvilágítás, az extra felszerelésként deréktámasszal rendelhető ülések, illetve az új dekorbetétek. Mindezeken túl a Polo nagyobb is lett, ami a vezető, valamint az első és a további utasok számára egyaránt nagyobb fej- és lábteret jelent.

Készen áll ilyen intenzív kisugárzásra?

Az új Polo már alapkivitelben LED-technikájú nappali menetfénnyel és halogén fényszórókkal érkezik, amelyek valóban egyedülálló “kisugárzást” kölcsönöznek számára. Kívánságra egyaránt LED-technikájú fényszórókkal és hátsó lámpatestekkel emelheti ki még jobban a Polo sportos egyéniségét.

Előző
Következő

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.