Arteon

Arteon raktárkészletakció

Azonnal elvihető Volkswagen Arteon modellek a Porsche Budától. Csapjon le rá, míg a készlet tart!

A széria utolsó modelljei azonnal elvihetők. Érdeklődjön kollégánknál, és vigye haza akár ma új Volkswagen Arteonját.

Vonzza a tekintetet – minden irányból

Megnyújtott körvonalai és hosszú tengelytávja semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöznek az Arteon számára – s az összes üléshelyen bőséges teret. Vonzzák a tekintetet az ablakkeret nélküli ajtók, amelyek klasszikus fastback-stílusjegyként igényes eleganciát sugároznak.

Mély benyomást keltő fénydizájn

A modern, LED-technikájú hátsó lámpák kifejező megjelenést és különös dinamikát kölcsönöznek az új Arteon számára. Dinamikus irányjelzőinek mozgó fénye egyszerre feltűnő és biztonságos.

Érezhető formák

Tapasztalja meg Ön is az új Arteon vezetőülésének élményét, amely nem csupán megjelenésében, hanem tapintásában is magával ragadó. Például az R-Line logóval és díszvarrásokkal készülő, bőrbevonatú, multifunkciós sportkormány, illetve az opcionális Silver Rise alumínium dekorbetétek révén. Ugyancsak hívogatóak a kívánságra rendelhető, csúcsszínvonalú komfortülések, nappabőr kárpitozásukkal, belső felületükön Carbon Style bevonatú oldalpárnáikkal, díszvarrásaikkal és díszhajtásaikkal, valamint elöl hímzett R-Line logóikkal – hogy Ön minden egyes utat minden érzékszervével élvezhessen.

Könnyedén elnyeli a csomagokat

Az új Arteon volánja mögött már indulástól kényelmes utazás várja. Egy fastback-modellhez képest igen tágas, akár 563 literes csomagtartója minden poggyász számára elegendő helyet biztosít. Az Easy Open funkciónak köszönhetően egy kis lábmozdulat is elegendő az autó hátuljánál, s máris elektromos segítséggel tárul fel a csomagtérajtó. Az időben késleltetett elektromos zárás gombnyomásra működik, így Ön mindig kényelmesen pakolhat.

Ilyen kényelmes is lehet a navigáció

A Discover Media navigációs rendszer hatékonyan segíti Önt a legoptimálisabb úton eljutni úti céljához az új Arteon volánja mögött. Integrált Bluetooth-technikájának köszönhetően a telefon-kihangosítás is jóval kényelmesebbé vált. A Discover Media emellett az egyszerű kezelés jegyében érintőképernyővel, illetve CD-lejátszóval, Apple-kompatibilis USB-csatlakozással, valamint az MP3- és WMA-tartalmak megszólaltatására két SD-kártyanyílással is rendelkezik. S ha még többre vágyik, az extrafelszerelésként kapható Discover Pro infotainment-rendszer a különösen igényesek technikája, 20,3 cm képátlójú érintőképernyővel, a térképek jól áttekinthető, háromdimenziós megjelenítésével és beépített flash-tárolóval. A hangvezérlés a helység- és utcanevekre is reagál és igény szerint tervezi meg az útvonalat. Telefonja csatlakoztatását követően egyszerűen a név bemondásával hívhatja fel a tárolt telefonkönyvében szereplő számokat, így mindkét kezét a kormányon tartva mindvégig teljes mértékben a forgalomra összpontosíthat.

Barangoljon be különféle hangzásvilágokat!

Nem hisz majd füleinek – élvezze a Harman Kardon magával ragadó hangzásélményét!

Tágítsa lehetőségeit!

Akár egy hatodik érzék – legyen szó parkolásról, bekanyarodásról vagy kihajtásról, a Rear View, Area View és Park Assist asszisztens rendszerekkel Ön mindig jól felkészülten manőverezhet.

Közlekedés előrelátó támogatással

Mindig az Ön oldalán áll – élvezze az olyan vezetői segédrendszerek előnyeit, mint az éppen igénybe vett sávtartó asszisztens (Lane Assist), illetve a városi vészfékfunkcióval és gyalogosfelismeréssel kiegészített Front Assist. Mindezt például a Rear Traffic Alerttel kiegészített, a sávváltást segítő aszisztens (Side Assist) és a közlekedési táblák felismerésével (Sign Assist) teheti teljessé.

Mindig megvilágosít

Megvilágosító minden tekintetben. Élvezzen még színvonalasabb biztonságot és kényelmet, az innovatív funkciókkal és iránymutató LED-technikával készülő, intelligens fényszórók révén.

Segítség szükség esetén

Készüljön fel a vészhelyzetekre – az Emergency Assist és a proaktív utasvédelemmel

Megtervezné autóját?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Próbálja ki a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.