T-Roc

Felszereltség és dizájn

Keltsen mély benyomást, miközben egyszerre élvezi a kifejező formavilágot, az egyéni kialakítási lehetőségek sokaságát és a legapróbb részletekig igényes kidolgozást – a T-Roc tudja, hogyan varázsolja el.

Tűnjön ki a tömegből!

Az egyhangúság nem illik Önhöz – a Style kivitel kéttónusú fényezése egyéni stílust ad a T-Roc számára. A Sport változat esetén a Fekete és a Villámpiros szín áll rendelkezésre.

Mutassa meg, ki is Ön valójában!

Egyéni karakterű autóra vágyik? A T-Roc volánja mögött olyan korszerű crossover-modellben foglalhat helyet, ami magabiztos formavilágával mindenkit lenyűgöz.

Éjjel-nappal vonzza a tekintetet!

A T-Roc világítása a lökhárítóba integrált, markáns nappali menetfénnyel és egyedi dizájnjával tűnik ki a tömegből.

Sportos fellépés

A T-Roc Sport változatának volánja mögött könnyedén mély benyomást kelthet, hiszen olyan sportos részleteket kínál, amik megdobogtatják az autósok szívét.

Kifejező dizájn a mindennapokra

Élvezze a T-Roc Style változat széles körű és egyéni kialakítási lehetőségeit a karosszéria, valamint az utastér tekintetében. Így a T-Roc biztosan az Ön személyiségét fogja tükrözni.

Infotainment

Hozzon ki többet minden útból! Használja ki a T-Roc volánja mögött töltött időt! A T-Roc modern infotaiment-technikája révén mindenkor jól informált maradhat, kihangosítón keresztül telefonálhat, kedvenc zenéit hallgathatja vagy úticéljához navigálhat. Ha pedig úgy kívánja, a hangvezérlés segítségével a T-Roc akár a szavára is hallgat.

Jó kezekben van!

Jó tudni, hogy valaki mindig segíthet: az opcionális vészhívás-szolgáltatással éjjel-nappal elérheti a Volkswagen segélyközpontját a piros SOS-gomb megnyomásával. A légzsák kioldásával járó balesetek után pedig automatikusan indul a segélyhívás.

Több basszust szeretne?

Tekerje fel a hangerőt, hiszen kezdődik a személyes utcai koncertje! Kívánságra Beats hangrendszer gondoskodik a T-Roc fedélzetén szóló intenzív basszusokról, mivel nem csak a Beats by dr. Dre fejhallgatókon szólhat jól a zene.

Maradjon kapcsolatban!

Az induktív töltést is kínáló, extrafelszerelésként kapható Comfort telefoncsatlakozással vezeték nélkül is töltheti készülékét. Az induktív antennacsatlakozás első osztályú hangminőséget biztosít, hogy útközben is kényelmesen, szabadon telefonálhasson.

Vezetői segédrendszerek

Kerülje a felesleges stresszt! A T-Roc számos szituációban tehermentesítheti Önt. Fejlett vezetői segédrendszerei optimális esetben meg is előzhetik a baleseteket.

Nyugodt vezetés

Korántsem csupán a kritikus helyzetekben értékelheti olyan vezetői segédrendszereit, mint a szériafelszereltséget bővítő Lane Assist vagy a távolságtartó automatika (ACC). Az opcionálisan rendelhető közlekedési asszisztens, vészhelyzet -aszisztens is kényelmesebbé teszik a vezetést a mindennapok során.

Csak nyugodtan - zsúfolt úton is

Néha olyan segítségre vágyik, ami szemmel tartja az autó előtti forgalmat? A városi vészfékfunkcióval és gyalogosfelismeréssel kiegészített, már az alapkivitelhez tartozó Front Assist környezetfelügyelő rendszerrel a fedélzeten Ön is nyugodtabban közlekedhet.

Holttérfigyelő

A hátsó keresztirányú forgalom-asszisztenssel extrafelszerelésként kínált holttér figyelő (Blind Spot Sensor) – működési határain belül – a visszapillantó tükrök holtterében tartózkodó járművekre figyelmeztet, tolatva kiálláskor pedig a jármű mögötti és melletti területet felügyeli.

Hódítsa meg az utakat és a szabad parkolóhelyeket!

A parkolás többé nem lesz olyan problémás. A T-Roc extrafelszerelésként kínált parkolási segédrendszerei már a parkolóhely-keresés során is rendelkezésére állnak és jelentősen leegyszerűsítik a manőverezést.

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Próbálja ki a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.