Transporter 6.1

Transporter dobozos

Több mint 70 évvel ezelőtt ez volt a megoldás a szállítási kapacitáshiányra. Ma a Transporter 6.1 Dobozos jobb teljesítményre képes, mint valaha. Jelentős raktérmagassága mellett vezetőasszisztens-rendszerei korszerű támogatást nyújtanak a közúti forgalomban.

Belső tér

Nagy rakomány. Nagy forgalom. Sok megálló. A Transporter 6.1 Dobozos praktikus támogatást nyújt minden helyzetben. Különösen alacsony rakodóperemével, magas rakterével és átgondolt rögzítési lehetőségeivel ideális munkakörülményeket kínál. Az elektromechanikus kormányművel most további hasznos vezetőasszisztens-rendszerek segítik a sofőrt az utakon.

Minden szem előtt

Okosabb kapcsolatban: A We Connect1 segítségével mindig, minden szükséges, munkával kapcsolatos és privát információhoz hozzájut. A Premium kombinált műszerfalnak köszönhetően mindent szemmel tarthat. A “Discover Media” navigációs rendszerrel pedig biztonságosan célba ér.

Felépítmény és átalakítási megoldások

Az Ön munkája sem pont olyan, mint bármelyik másik. Miért lenne akkor olyan a járműve? Mivel munkája során mindenki egyedi kihívásokkal szembesül, ezért mi, a Volkswagen Haszonjárművek, professzionális felépítménygyártókkal dolgozunk együtt. Ők varázsolják az Ön dobozos kivitelű Transporter6.1-ét személyre szabott haszongépjárművé.

Előző
Következő

Megtervezné autóját ?

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.