T-Cross

Felszereltség és dizájn

Keltsen mély benyomást, miközben egyszerre élvezi a kifejező formavilágot, az egyéni kialakítási lehetőségek sokaságát és a legapróbb részletekig igényes kidolgozást – a T-Roc tudja, hogyan varázsolja el.

Utastér

A beltér különlegességei közé tartoznak például a hangulatvilágítás, az igényes szövetkárpitozású ülések, illetve az extrafelszerelésként rendelhető háromféle dizájncsomag. Az utastér felszereltsége nem csupán magas színvonalú kényelmet kínál, hanem pontosan az egyéni igényekre is szabható.

Világítás

Az új T-Cross kisugárzása minden értelemben igényes. A Life kivitel LED-technikájú nappali menetfénye és halogén fényszórói segítségével a nagyvárosi SUV-modell mindig “jó fényben tűnhet fel”, a Style felszereltségi szint pedig már LED-fényszórókat tartalmaz.

Könnyűfém keréktárcsák

Melyik könnyűfém keréktárcsával a legvonzóbb a T-Cross? Csakis az Ön döntése, a könnyűfém keréktárcsák széles palettáján pedig a bőség zavarával találkozhat: a 16 és 18 col peremátmérő közötti könnyűfém keréktárcsákkal egészen egyéni stílusjeggyel ruházhatja fel T-Cross modelljét – például a 18 colos, fekete, polírozott “Nevada”* segítségével.

Alakítsa ki az utasteret pontosan személyes ízlése szerint!

Az extrafelszerelésként rendelhető “Energetic narancs”dizájncsomag igazi tekinteteket vonzó különlegesség. Az Energetic narancs és a szürke dekordizájn jól sikerült színösszeállításával Ön igazán sokszínű módon kelthet mély benyomást, valódi trendalapítóvá avatva T-Cross modelljét.

Infotainment

Akár a legfrissebb közlekedési információkra van szüksége, akár a navigációs rendszert szeretné használni, hogy megtaláljon egy címet, vagy csak a kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a T-Cross modellben egyszerű és kényelmes módon használhatja a legújabb technológiákat.

Connectivity

Okos telefonjával szinte állandó internetkapcsolatot élvezhet – miért ne tehetné a T-Cross volánja mögött is? A Car-Net Guide & Inform nagyban megkönnyíti a mindennapokat, miközben Ön kipihenten érkezhet úticéljához.

Mobiltelefon töltés

Még több energia mobiltelefonja, táblagépe és MP3-lejátszója számára – csatlakoztassa eszközeit az integrált USB-csatlakozón keresztül, a Qi-szabványt támogató mobiltelefonok pedig különösen kényelmesen tölthetők. Helyezze egyszerűen az első rakodórekeszbe mobilkészülékét, amely az induktív töltés révén gyorsan visszanyeri teljes energiatartalékát.

Zene hallgatás

Élvezze az Apple Music szolgáltatásával kedvenc zenéit az új T-Cross volánja mögött – több mint 45 millió streamelhető zeneszám választékával! S mindez ha a beats erőteljes hangrendszerével egészül ki, garantáltan színvonalas hangzásélményt nyújt.

Vezetői segédrendszerek

A T-Cross asszisztensrendszerei nagyobb vezetési komfortot biztosítanak és segítenek a kritikus helyzetek kezelésében vagy éppen megelőzésében. Még akkor is, ha nem mindig észleli ezen technológiák működését, jó érzés tudni, hogy számíthat rájuk.

Parkolás

Olykor valóságos türelemjáték a parkolás – jó, hogy az új T-Cross extrafelszerelésként rendelhető parkolási asszisztens rendszerei hatékony segítségként teszik szinte gyerekjátékká a manőverezést.

Vezetés

Igazán élvezetes a T-Cross vezetése, amihez a praktikus vezetői segédrendszerek is nagyban hozzájárulhatnak, sok mindent egyszerűbbé és kényelmesebbé téve az autózás során. Ne sajnálja magától hosszú utazások során a még színvonalasabb kényelmet és engedje, hogy sűrű forgalomban is támogassák a vezetőaszisztensek.

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Próbálja ki a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.