Passat

Dizájn

Külső megjelenés

Sportos és a harmonikus körvonalak tökéletes összhangja: a dinamikus formatervezés a kifejező egyedi világítással együtt biztosítja az új Passat határozott és magabiztos megjelenését.

Semmi mással össze nem téveszthetően egyedi a Passat fénydizájnja, amely különösen jól érvényesül a LED-fényszórókban és az ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpákban. A fénykibocsátó diódák (LED) mérsékelt energiaigény mellett szolgáltatnak nagyobb fényt, mégpedig kifejezetten hosszú élettartam során. Válassza Ön is a Passat sorozat valamely tagját, s a LED-fényszórók (kanyarfénnyel és LED-technikájú nappali menetfénnyel) extrafelszerelésként állnak rendelkezésére.

Belső tér

A jármű belső kialakítása nemcsak biztosítja a magas színvonalú kényelmet, hanem kellemes térérzetet is nyújt. Különös figyelmet érdemelnek a magas minőségű ülések és a dekorelemek.

Háttérvilágítás

Az állítható erősségű, választható háttérvilágítás lenyűgöző és egyedi térélményt biztosít.

Kényelem

Digitális vezetőtér

Az analóg már a múlté. A klasszikus kerek műszerek helyét átvette a nagy felbontású kijelző. Az innovatív digitális vezetőtér minden információval ellátja Önt, nem csak a sebességről és az üzemanyagszintről ad tájékoztatást.

Könnyű nyitás

Képzelje el, hogy kikapcsolódása már az indulás előtt elkezdődik. Ugyanis az “Easy Open” funkció lehetővé teszi, hogy egy apró mozdulattal nyissa ki az elektromos csomagtérajtót.

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Próbálja ki a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.