Multivan 6.1

Multivan 6.1-es verzióra frissítve

Több mint 65 éve optimális társ a legkülönbözőbb napi tennivalókhoz és a szabadidős programokhoz. Sokoldalúság, minőség és részletekbe menő tökéletesség jellemzi. A nagyvonalú helykínálat és a rugalmas térkihasználás előnyt jelent minden tervezett munka vagy program megvalósításában. Eredeti és stílusos dizájn, igényes belső felszereltség az új műszerfallal és a legmodernebb infotainment-rendszerekkel, korszerű vezetőasszisztens-rendszerek és különösen hatékony motorok.

Ikon, a legújabb verzió

Lehetséges a tökéleteset tovább tökéletesíteni? Mindenesetre megpróbáljuk: a Multivan aktuális generációja a már bevált erősségeit megtartja, és rengeteg új különlegességet vonultat fel! Az Ön új társát továbbra is a kompromisszummentes multifunkcionalitás mellett a legmodernebb Infotainment-, vezetéssegítő- és biztonsági rendszerekkel szereltük fel. A robusztus és tágas Multivan 6.1 sokoldalú jármű azoknak, akiknek a folyamatos mozgás az élete.

Beltér 6.1

Fókuszban a jövő: az új, opcionális, 26 cm-es (10,25 hüvelyk) „Digitális műszerfal” mellett, a Multivan 6.1 belterét a moduláris Infotainment rendszer, a maga 23 cm-es (9,2 hüvelyk), középkonzolon helyet foglaló érintőképernyőjével is díszíti, amely szériában is alkalmas a hálózatra történő kapcsolódásra. A magasított üléspozíció és az opcionális, 4-irányban állítható deréktámaszok kiváló kényelemet biztosítanak, a rengeteg rekesz és fiók pedig áttekinthető tárolást biztosít a járműben.

Hagyja, hogy a Multivan 6.1 inspirálja

A videó lejátszásához kattintson a képre.

Megtervezné autóját ?

Komfort műszerfal

A külső dizájn vízszintes vonalvezetése folytatódik a belső térben az újonnan
kialakított műszerfalon. A dekorsáv, a dekorléc és a belső színkoncepció összehangoltsága otthonos hangulatot teremt. A számos rakodási és tárolási lehetőségnek köszönhetően a műszerfal nemcsak esztétikus, hanem praktikus is.

Ülések

Az intelligens sínrendszertől az elfordítható egyes ülésekig – a Multivan variálhatósága tökéletesen igazodik állandóan mozgásban lévő világunkhoz.

„Comfort” mobiltelefon-csatlakozás

A speciális mobiltelefon-tartó vezeték nélküli külső antenna-összeköttetéssel van
ellátva a rádióvétel minőségének optimalizálása érdekében. A feltöltés is rendkívül egyszerű: csak rá kell kötni a telefont az USB-csatlakozóra, amely ugyancsak a tárolórekeszben található.

Multifunkciós bőrkormány

Jól kézre esik és könnyen kezelhető. Gombjaival működtethető például a rádió és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés. A
kormánykerék távolsága és magassága szabályozható, így hosszú utakon is kényelmes ülést garantál a vezető számára. Az opcionális Servotronic, a szervokormány sebességfüggő szabályozása jobb kezelhetőséget tesz lehetővé sávváltásnál és parkolásnál, valamint fokozott biztonságot nyújt nagyobb sebességnél.

Previous slide
Next slide

Kérjen egyedi ajánlatot!

Várjuk a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.