ID. Buzz Pro

ID. Buzz Pro Prime modellek 19 998 690 Ft-tól

Vállalkozások számára további 4 000 000 Ft állami elektromos autótámogatás elérhető, amellyel a gépkocsi ára akár 15 998 690 Ft

Previous slide
Next slide

Ikonikus dizájn

A Volkswagen Bulli hagyományait modern köntösben megidéző ID. Buzz mindenki számára igazi örömforrás: a vezető és utasai minden egyes utazás alkalmával élvezhetik az autó nyújtotta praktikumot és minőséget, míg a járókelők arcára a játékos és látványos dizájn csal mosolyt.

Az infotainment, amellyel a vezetés valódi élménnyé válik

A legmodernebb elektronikus megoldások az akár 30,5 cm átmérőjű központi kijelzőn nem csak a vezetéstámogató rendszerek könnyű használatát teszik lehetővé, hanem azt is, hogy az út a vezető és utasai számára is igazi élmény legyen.

A technológia, ami összeköt

A Volkswagen ID. Buzz over-the-air frissítései garantálják, hogy autója mindig az aktuálisan elérhető legmagasabb színvonalú felhasználói élményt nyújthassa. Természetesen a biztonságban sem ismer kompromisszumot az autó: aktív- és passzív biztonsági rendszerek tucatja gondoskodik Önről és utasairól.

Maximális helykihasználat a maximális utazási élmény érdekében

Az ID. Buzz a Volkswagen új és innovatív elektromos platformjára épül. Ez lehetővé teszi azt, hogy ne csak a formavilága legyen magával ragadó, de a beltér is minden igényt kielégítő legyen méret- és kényelem tekintetében is. Az ötüléses kivitel akár 1121 literes csomagtere a legnagyobb kalandokhoz is elég teret ad.

Feltöltve indulni, feltöltődve érkezni

Az ID. Buzz elektromos hajtáslánca a felhasználó számára egyszerű, technikájában viszont nagyszerű: 5%-ról 80%-ra akár fél óra alatt feltölthető, így az autóban egyedül az akkumulátor lesz feszült; az Ön nyugalma garantált.

210 kW-os (286 le) teljesítmény/406 km-es vegyes hatótáv

Világosan látni

Az ID. Buzz folyamatos kapcsolatban áll vezetőjével és a külvilággal is. Intelligens fényszórója és belső ID. Light rendszere minden helyzetben biztosítja azt, hogy Ön mindent lásson, amire a biztonságos közlekedéshez szüksége van.

Egyedi ajánlatért keresse kollégánkat!

Rafael Károly

Kérjen egyedi ajánlatot!

Várjuk a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.