VOLKSWAGEN ID. 5

Az új, elektromos ID.5 megérkezett a Porsche Budába

Az ID.5 megtekinthető bemutatótermünkben.

Ki is próbálhatod. Ha tesztvezetésre jelentkeznél, töltsd ki a lenti űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

A fenntarthatóság szépsége

Az új technológiák nem csak könnyebbé, de szebbé is varázsolják az életünket! Nézzen csak rá az új ID. 5-re: elbűvöli első látásra! Ahogy a mondás tartja: a külső megfog, a belső megtart. Ismerje meg az ID. 5 fejlett technológiáit, amelyekkel a mindennapos közlekedés élménnyé válik!

A technológia, ami közel hozza az embert a géphez

A Volkswagen ID. 5 technológiája egy célt szolgál: vezetője és utasai kényelmét. Az intuitív kezelőfelület használata nem csak könnyű, de igazi élményt is jelent. Nem hiszi? Jöjjön el hozzánk, és próbálja ki!

Dinamikus kiállás, nagyvonalú kényelem

Azt gondolta, hogy a kupékarosszéria praktikumbeli kompromisszumot jelent a megjelenés oltárán? A Volkswagennél nem! Az ID. 5 egyszerre fejezi ki az Ön kifogástalan stílusát, és teszi lehetővé öt személy kényelmes utazását akár több, mint félezer kilométeren keresztül!

IQ. Light technológia - intelligens és szép

A Mátrix LED-technológia leveszi a vezető válláról a tompított- és a távolsági fényszóró közti folyamatos váltás terhét. Önnek csak azt kell eldöntenie, hova megy: az IQ. Light tecnológia figyeli a forgalmat, és nem vakítja el a szemből jövő járműveket, viszont Ön számára maximális láthatást és láthatóságot biztosít!

Vágyni rá és megszerezni!

Miért várna? Csatlakozzon hozzánk az elektromobilitás útján a szénmonoxid mentes jövő irányába!

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezz most és előzd meg a kort!

Értesülj rendszeresen az újdonságokról