VOLKSWAGEN ID. 4

Az új, elektromos ID.3 megérkezett a Porsche Budába

Az ID.3 megtekinthető bemutatótermünkben.

Ki is próbálhatod. Ha tesztvezetésre jelentkeznél, töltsd ki a lenti űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

A fenntarthatóság előnye

Nincs lenyűgözőbb a jövőnél. Az új technológiák új lehetőségeket nyitnak meg, ugyanakkor nagy kihívások elé is állítanak bennünket. Ezért az ID.3 1ST modellt az alapoktól gondoltuk újra: teljesen elektromos és mindenekelőtt fenntartható. Ez az első olyan járművünk, amit ügyfeleinknek karbonsemlegesen adunk át – a CO-kibocsátás következetes csökkentésével mind a gyártás során, mind pedig a beszállítói láncra vonatkozóan. Az elkerülhetetlen CO-kibocsátást környezetvédelmi projektekkel kompenzáljuk.

A forgatónyomaték öröme

Az ID.3 egyedülálló elektromos vezetési élményt nyújt: azonnali, maximális nyomaték, folyamatos és dinamikus gyorsulás és olyan teljesítmény, ami bárki szívét megdobogtatja. Átélnéd ezt az érzést? Akkor csak vezess.

Legyen magabiztos!

Az új Polo kifejezetten sportos és markáns megjelenésű. Eleje a megnyújtott motorházfedél révén határozottan dinamikusabb, illetve hangsúlyosan vízszintes vonalvezetésével szélesebb benyomást kelt. Sportos fellépése, kompakt külső méretei és karosszériája rövid túlnyúlásai a vezetés intenzív élményéről tanúskodnak.

Elektromobilitás mindenkinek

Az ID. sorozatgyártott modelljei a legmodernebb technikával biztosítják a jövőbe mutató elektromobilitást. A különleges kiadású ID.3 modell exkluzív dizájnelemekkel, nagyobb akkumulátorokkal és megnövelt hatótávolsággal. Így egyre többen élhetik át a jövő elektromobilitásának érzését.

Elsőként. Első pillantásra.

Az ID.3 modell exkluzív részletei első pillantásra megmutatják, ki az első: a 1ST logótól és a markáns hátsó oszlopok dizájnjától kezdve a kormánykeréken és a Play & Pause pedálokon át egészen az üdvözlőképernyőn megjelenő különleges köszöntésig – ez a te egyedi modelled.

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezz most és előzd meg a kort!

Értesülj rendszeresen az újdonságokról