VOLKSWAGEN ID. 4

Új lehetőségek várják az ID. 4-ben!

A mindennapok kihívásaihoz és a szabadidő eltöltéséhez egyaránt ideális társ a Volkswagen ID. 4! Úti célja legyen a munkahelye, vagy a vakáció helyszíne, az ID. 4 gondoskodik arról, hogy az utazás kényelmes és lokális károsanyag kibocsátásától mentes legyen!

Formát öltött funkcionalitás

Járja a jövő útját a Volkswagen ID. 4-gyel! Az indulástól rendelkezésre álló tengernyi nyomaték és a futurisztikus hangzásvilág gondoskodik arról, hogy az elektromobilitás új útjait Ön ismerősként üdvözölhesse.

Hátsó- vagy összkerékajtás: Ön dönt

Az ID. 4 hátsó-, vagy összkerékhajtással készül: mindkét változat gondoskodik a dinamikus menettulajdonságokról és a magával ragadó vezetési élményről! Az akár 520 km-es maximális hatótáv és a 150 kW-os rendszerteljesítmény pedig nem szab gátat a hosszú utaknak!

Az Önhöz illő autó az hangulatához illő fényekben tündököl

Az ID. 4 akár 30 különböző színnel az Ön személyiségének és hangulatának megfelelő árnyalatba öltözteti tágas és praktikus, öt személy számára is kényelmes belterét.

Jó kilátások

Az ID. 4 panorámateteje az autó egész tetejét átlátszóvá varázsolja, teszi mindezt a kategóriájában egyedülálló hőszigetelési tulajdonságok mellett. Az ID. 4 utasainak csak egy dolga van: élvezni az utat.

Csatlakozzon a Volkswagenhez a szénmonoxidmentes jövő útján!

A Volkswagen ID. 4 egy darab a fenntartható jövőből! Ne késlekedjen, csatlakozzon hozzánk az új, zöld jövőt jelentő úton. 

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezz most és előzd meg a kort!

Értesülj rendszeresen az újdonságokról