VOLKSWAGEN elektromos ID.3 és ID.4

Az új, elektromos ID.3

Az ID.3 modellel az elektromos mobilitás új korszaka veszi kezdetét. Érezd a felvillanyozó menetteljesítményt! Éld át a formabontó dizájnt és a mindennapi használatra alkalmas hatótávolságot. A jövő készen áll. Szállj be és jegyezd elő már most az exkluzív, különleges kiadású ID.3 1ST modellt.

Jelentkezz most és előzd meg a kort!

Értesülj rendszeresen az újdonságokról

Az új, elektromos ID.3 megérkezett a Porsche Budába

Az ID.3 1ST megtekinthető bemutatótermünkben.

Hamarosan ki is próbálhatod. Ha tesztvezetésre jelentkeznél, töltsd ki a fenti űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

A fenntarthatóság előnye

Nincs lenyűgözőbb a jövőnél. Az új technológiák új lehetőségeket nyitnak meg, ugyanakkor nagy kihívások elé is állítanak bennünket. Ezért az ID.3 1ST modellt az alapoktól gondoltuk újra: teljesen elektromos és mindenekelőtt fenntartható. Ez az első olyan járművünk, amit ügyfeleinknek karbonsemlegesen adunk át – a CO-kibocsátás következetes csökkentésével mind a gyártás során, mind pedig a beszállítói láncra vonatkozóan. Az elkerülhetetlen CO-kibocsátást környezetvédelmi projektekkel kompenzáljuk.

A forgatónyomaték öröme

Az ID.3 1ST egyedülálló elektromos vezetési élményt nyújt: azonnali, maximális nyomaték, folyamatos és dinamikus gyorsulás és olyan teljesítmény, ami bárki szívét megdobogtatja. Átélnéd ezt az érzést? Akkor csak vezess.

Korlátlan vezetési élmény

Az ID.3 1ST modellt közepes méretű akkumulátorral (nettó 58 kWh) szereltük fel. A sorozatgyártott modell három változatban érhető el: kis akkumulátorral (nettó 45 kWh) a WLTP szerinti hatótávolság 330 km, a nagy akkumulátorral (nettó 77 kWh) a WLTP

Elektromobilitás mindenkinek

Az ID. sorozatgyártott modelljei a legmodernebb technikával biztosítják a jövőbe mutató elektromobilitást. A különleges kiadású ID.3 1ST modell exkluzív dizájnelemekkel, nagyobb akkumulátorokkal és megnövelt hatótávolsággal. Így egyre többen élhetik át a jövő elektromobilitásának érzését.

Elsőként. Első pillantásra.

Az ID.3 1ST modell exkluzív részletei első pillantásra megmutatják, ki az első: a 1ST logótól és a markáns hátsó oszlopok dizájnjától kezdve a 1ST kormánykeréken és a Play & Pause pedálokon át egészen az üdvözlőképernyőn megjelenő különleges köszöntésig – ez a te egyedi modelled.

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat

Enisz Réka

reka.enisz@porschebuda.hu

Argyelán Zoltán

zoltan.argyelan@porschebuda.hu

Harangi János

janos.harangi@porschebuda.hu

Varga Róbert

robert.varga@porschebuda.hu