VOLKSWAGEN ID.3

Tudnivalók a Volkswagen ID. 3 modellek aktuális rendelhetőségéről:

A félvezetőkkel való ellátás jelenlegi helyzete és a fennálló rendelési állomány miatt az ID.3 Pro P. Life, Pro P. Business, Pro P. Style modellek 2023. negyedik negyedéve előtt nem szállíthatóak le. Az aktuális gyártási tervek szerint a szóban forgó időszakban az ID.3 már a design, az érték és a fenntarthatóság szempontjából továbbfejlesztett változatában kerül legyártásra. A kiszállítás időpontjában az ID.3 különleges modellek így az ügyfél javára el fognak térni a konfigurátorban feltüntetett modellekhez képest, a következőkben felsorolt eltérések kivételével:

Az ID. kormányának bőrborítását kiváló minőségű bőrutánzat váltja fel.
Az ID.3 különleges modellekre vonatkozó WLTP üzemanyag-fogyasztási és hatótávolsági adatok a dizájn fent leírt továbbfejlesztése miatt akár 2%-kal is eltérhetnek a jelenleg megadott értékektől.
Az ID.3 modellre jelenleg csak előszerződés köthető.

Az új, elektromos ID.3 megérkezett a Porsche Budába

Az ID.3 megtekinthető bemutatótermünkben.

Ki is próbálhatod. Ha tesztvezetésre jelentkeznél, töltsd ki a lenti űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

A fenntarthatóság előnye

Nincs lenyűgözőbb a jövőnél. Az új technológiák új lehetőségeket nyitnak meg, ugyanakkor nagy kihívások elé is állítanak bennünket. Ezért az ID.3 1ST modellt az alapoktól gondoltuk újra: teljesen elektromos és mindenekelőtt fenntartható. Ez az első olyan járművünk, amit ügyfeleinknek karbonsemlegesen adunk át – a CO-kibocsátás következetes csökkentésével mind a gyártás során, mind pedig a beszállítói láncra vonatkozóan. Az elkerülhetetlen CO-kibocsátást környezetvédelmi projektekkel kompenzáljuk.

A forgatónyomaték öröme

Az ID.3 egyedülálló elektromos vezetési élményt nyújt: azonnali, maximális nyomaték, folyamatos és dinamikus gyorsulás és olyan teljesítmény, ami bárki szívét megdobogtatja. Átélnéd ezt az érzést? Akkor csak vezess.

Korlátlan vezetési élmény

Az ID.3 modellt közepes méretű akkumulátorral (nettó 58 kWh) szereltük fel. A sorozatgyártott modell három változatban érhető el: kis akkumulátorral (nettó 45 kWh) a WLTP szerinti hatótávolság 330 km, a nagy akkumulátorral (nettó 77 kWh) a WLTP

Elektromobilitás mindenkinek

Az ID. sorozatgyártott modelljei a legmodernebb technikával biztosítják a jövőbe mutató elektromobilitást. A különleges kiadású ID.3 modell exkluzív dizájnelemekkel, nagyobb akkumulátorokkal és megnövelt hatótávolsággal. Így egyre többen élhetik át a jövő elektromobilitásának érzését.

Elsőként. Első pillantásra.

Az ID.3 modell exkluzív részletei első pillantásra megmutatják, ki az első: a 1ST logótól és a markáns hátsó oszlopok dizájnjától kezdve a kormánykeréken és a Play & Pause pedálokon át egészen az üdvözlőképernyőn megjelenő különleges köszöntésig – ez a te egyedi modelled.

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Ajánlatért, vagy tesztvezetési lehetőségért töltse ki űrlapunkat!