Kavosz Lízing 5% kamattal

Készletről, 5 200 000 Ft + Áfa erelőnnyel

Integrált szervizcsomaggal

Rugalmasan az Ön igényeihez igazítva.

Teljesen mindegy, mire szeretné használni a dobozos kivitelű Craftert – két különböző tengelytávval, három hosszal, három tetőmagassággal és két üléscsomaggal olyan változatos, mint azok a feladatok, amelyeket el szeretne végezni vele.

Felnő a feladataihoz.

Méghozzá a megfelelő tartozékokkal: az opcionális alaptartó, létratartó és futógörgők segítségével a rakomány akár az új dobozos kivitelű Crafter tetőjén szállítható.

Rendkívül erős meghajtás.

Mindegy, hogy a nagyobb rakodási kapacitáshoz ideális elsőkerék-meghajtásról, a
nehezebb áruk szállításához optimalizált hátsókerék-meghajtásról, vagy a járhatatlan terepen történő jobb haladáshoz való összkerékhajtásról van-e szó – a Crafternek szinte minden kihívásra megvan a megfelelő meghajtása.

Gondoskodik a munkahelyi klímáról.

A könnyen szabályozható klímaberendezésnek köszönhetően a Crafterben csak egy gombnyomás választja el az egyénileg beállított, ideális hőmérséklettől. Kérésre akár a kesztyűtartót is hűti, hogy a forró napokon is mindig kéznél legyen egy jó lehűtött üdítő. A hideg évszakokban az opcionális, programozható állóhelyzeti fűtés gondoskodik a meleg belső térről és a jégmentes ablaküvegekről.

Optimálisan kíméli a hátat.

A Crafternek egyik feladat sem túl nehéz. Ahogy a sofőrjeinek sem. Megkönnyíti a munkát azok számára, akik nap mint nap mindent beleadnak. Az opcionális hidraulikus csillapítású ergoComfort ülés csillapítja az úttest okozta rázkódásokat, 20 állású ülésével gondoskodik az egyéni üléskomfortról, és kérésre akár fűtéssel és masszázsfunkcióval is kapható.

Legmodernebb biztonsági rendszerek

A Crafter szinte mindent elintéz. Eközben viszont mindig biztosra megy. Az alapfelszereltséghez tartozó biztonsági rendszerei – pl. másodlagos ütközésvédelem vagy az elektronikus menetstabilizáló program segítséget nyújtanak a járművezetőnek, így gondoskodnak a nagyobb biztonságról.*

*A rendszer határain belül.

Previous slide
Next slide

Érdekli Önt a Crafter?

Kérjen egyedi ajánlatot!

Várjuk a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.