Crafter

Rugalmasan az Ön igényeihez igazítva.

Teljesen mindegy, mire szeretné használni a dobozos kivitelű Craftert – két különböző tengelytávval, három hosszal, három tetőmagassággal és két üléscsomaggal olyan változatos, mint azok a feladatok, amelyeket el szeretne végezni vele.

Felnő a feladataihoz.

Méghozzá a megfelelő tartozékokkal: az opcionális alaptartó, létratartó és futógörgők segítségével a rakomány akár az új dobozos kivitelű Crafter tetőjén szállítható.

Rendkívül erős meghajtás.

Mindegy, hogy a nagyobb rakodási kapacitáshoz ideális elsőkerék-meghajtásról, a
nehezebb áruk szállításához optimalizált hátsókerék-meghajtásról, vagy a járhatatlan terepen történő jobb haladáshoz való összkerékhajtásról van-e szó – a Crafternek szinte minden kihívásra megvan a megfelelő meghajtása.

Gondoskodik a munkahelyi klímáról.

A könnyen szabályozható klímaberendezésnek köszönhetően a Crafterben csak egy gombnyomás választja el az egyénileg beállított, ideális hőmérséklettől. Kérésre akár a kesztyűtartót is hűti, hogy a forró napokon is mindig kéznél legyen egy jó lehűtött üdítő. A hideg évszakokban az opcionális, programozható állóhelyzeti fűtés gondoskodik a meleg belső térről és a jégmentes ablaküvegekről.

Optimálisan kíméli a hátat.

A Crafternek egyik feladat sem túl nehéz. Ahogy a sofőrjeinek sem. Megkönnyíti a munkát azok számára, akik nap mint nap mindent beleadnak. Az opcionális hidraulikus csillapítású ergoComfort ülés csillapítja az úttest okozta rázkódásokat, 20 állású ülésével gondoskodik az egyéni üléskomfortról, és kérésre akár fűtéssel és masszázsfunkcióval is kapható.

Legmodernebb biztonsági rendszerek

A Crafter szinte mindent elintéz. Eközben viszont mindig biztosra megy. Az alapfelszereltséghez tartozó biztonsági rendszerei – pl. másodlagos ütközésvédelem vagy az elektronikus menetstabilizáló program segítséget nyújtanak a járművezetőnek, így gondoskodnak a nagyobb biztonságról.*

*A rendszer határain belül.

Előző
Következő

Megtervezné autóját ?

Aktuális kínálatunk

Egyedi, kedvezményes ár: 16 950 680 Ft

A praktikus és megbízható munkatárs, amely akár 9 személy szállítására is alkalmas: a Volkswagen Transporter 6.1 Kombi azért van, hogy Ön minél hatékonyabban tudjon dolgozni. A számtalan üléskombináció a személyszállítás mellett a legkülönfélébb munkaeszközök szállítását is gond nélkül teszi lehetővé. Strapabíró kárpitjai és burkolatai pedig ellenállnak a legkeményebb munkakörülményeknek is. A Volkswagen Transporter Kombi Önnek dolgozik!

További információért kattintson ide!

Transporter 6.1 Dobozos 2.0 TDI

Egyedi, kedvezményes ár: 10 998 000 Ft + ÁFA

A Volkswagen Transporter 6.1 nagy dolgokra hivatott! Önnek és vállalkozásának is biztosítja a maximális hatékonyságot a kiválóan pakolható, az Ön igényeihez igazítható rakterével. Arról, hogy ne csak az árú, hanem a vezető és utasa is kényelemben és biztonságban érjen célba, a Transporter 6.1 a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerekkel gondoskodik. A Volkswagen Transporter 6.1-gyel minden adott a jól elvégzett munkához!

További információért kattintson ide!

Egyedi ajánlatért keresse kollégánkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.