Caddy

Mobil online szolgáltatások

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net “Guide & Inform” mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net “Guide & Inform” funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó eseten a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is.

Hegymenet asszisztens

A szériafelszereltséghez tartozó hegymenet asszisztens az emelkedőn megakadályozza a jármű visszagurulását, induláskor pedig egyszerűbbé teszi a jármű kezelését.

4MOTION összkerékhajtás

Az extraként 4MOTION összkerékhajtással is kapható új Caddy tökéletesen ellátja
feladatait – még szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. Esőtől vizes vagy havas utakon, valamint sáros vagy sérült útfelületeken különösen szembetűnőek előnyei. Nehéz útviszonyok esetén az 5 lamellás Haldex-tengelykapcsoló azonnal a jobban tapadó kerekekre küldi a hajtóerőt. Az eredmény: egyenletesebb
menettulajdonságok, nagyobb kanyarbiztonság és precízebb kezelés.

Átgondolt tárolórendszer

Az Ön munkájában minden mozdulat számít, ezért a Caddyben különböző méretű
tárolórekeszekből és -felületekből álló rakodórendszert alakítottunk ki. Például a jármű teljes szélességében egy tetőgaléria húzódik közvetlenül a vezető- és első utasülés felett, amely kívülről nem látszik, és bőséges helyet biztosít munkakesztyűk, élelmiszerdobozok és jegyzettömbök elhelyezésére. Az ajtórekeszek egy-egy 1,5 literes palack elhelyezésére alkalmasak, a középkonzol pedig négy pohártartót tartalmaz. Első ízben két nyitott kesztyűtartó is része a rendszernek, így mindig mindennek megvan a helye.

Raktér

Nagy és mégis kompakt: a Caddy Dobozos raktere ugyancsak elismerésre méltó, a befogadóképessége és rakodási lehetőségei miatt egyaránt. Raktérkapacitása már rövid tengelytávval is 3,2 m3, ami az extraként kapható Cargo válaszfalcsomaggal 3,7 m3-re bővíthető.

Hátsórész-megoldások

Beszállás-kiszállás, berakodás-kirakodás. A haszonjárművek ajtajait naponta többször nyitják és csukják – ami komoly igénybevételt jelent, ezért a Caddybe kizárólag olyan csuklópántokat, síneket és kilincseket építünk be, amelyek a legnagyobb igénybevételt is kibírják. Az alacsony rakodóperem és a számos ajtóváltozat is ezt a célt szolgálja.

Megtervezné autóját ?

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégánkat

Rafael Károly

karoly.rafael@porschebuda.hu