az új Caddy

100%-ban új. De továbbra is 100%-ban Caddy.

Legyen szó akár futárszolgálatról, kisiparról, szállítási szolgáltatásról vagy építőiparról: a munkában Önnek mindig szem előtt kell tartania a jövőt. Az új Caddy Cargo alkalmazkodik ehhez az igényhez. Új, izgalmas dizájn, a legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek, az innovatív infotainment és a sofőr számára ergonomikusan kialakított munkahely teszi a Caddy Cargot továbbra is megbízhatóvá, rugalmassá és haladó szelleművé. Az Ön tökéletes partnere a munkanapok kényelmes és professzionális kezelésében.

Különösen ergonomikus

Az új Caddy minden változatában új és különlegesen ergonomikus ülések állnak rendelkezésre: az úgynevezett AGR ergoComfort ülések (AGR = Aktion Gesunder Rücken e.V., “Egészséges Hát Akció”). Speciálisan azoknak fejlesztettük, akik szakmai okok miatt sokat vannak úton és nagyobb távolságokat tesznek meg. Az AGR ergoComfort ülések sokoldalúan állíthatók: A hosszirányú és a magasság beállítása mellett az ülés dőlésszöge, valamint egy négyutas gerinctámasz és az ülőfelület mélysége is egyedileg állítható. A Caddy Cargo rendelhető előrehajtható utasüléssel (asztal funkcióval), 230 V-os csatlakozóaljzattal, kartámasszal a vezetőüléshez és az utasüléshez, LED-es belső világítással és raktérvilágítással és még sok egyéb mással.

Gazdaságos és kényelmes

Az új Caddy Cargo választható dízel, benzin vagy gázüzemű meghajtással1. A motorok a fejlődés újabb szakaszát jelentik és már 2020-ban megfelelnek a 2021-es Euro-6 károsanyag-kibocsátási szabványnak, valamint minden modell részecskeszűrővel felszerelt. A hajtásváltozatnak megfelelően az új Caddy fogyasztása elődeivel összehasonlítva akár 12%-kal csökken.

Minden szem előtt

A digitális műszerfal kijelzője átlátható és kontrasztos kialakítású; a képernyő átmérője 25,4 cm. A sofőr három különböző kijelző-konfiguráció közül választhat. Ezt az új, multifunkciós kormánykerék View-gombjával teheti meg. Az első konfigurációban a fordulatszámmérőt és a kilométerórát interaktív, kerek műszerek jelenítik meg; ezek a kijelző közepén egyedi, választható szinten jelennek meg – mint az okostelefon telefonkönyve. A maximális teljesítmény és számos további funkció érdekében a digitális műszerfal egyesül a csúcskategóriás infotainment rendszerrel.

Automatikusan nagyobb kényelem

Az új Caddy Cargoban a modern vezetői asszisztensrendszereknek köszönhetően minden utazást kényelemben élvezhet: A sávváltást segítő rendszer, a “Rear Cross Traffic Alert” kitolatás segítő asszisztensrendszer, a “Trailer Assist” utánfutó-asszisztens és az “Emergency Assist” vészhelyzet-asszisztenssel ellátott “Travel Assist” utazási asszisztensrendszer gondoskodik arról, hogy biztonságban érje el célját.

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját ?

Kérjen egyedi ajánlatot!

Várjuk a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.