Amarok

Raktárkészlet akció; most akár nettó 5 000 000 Ft kedvezménnyel!

Amarok raktárról

Most akár nettó 5 000 000 Ft raktárkészlet-kedvezménnyel lehet Öné!

Új forma, még nagyobb hatékonyság

A teljesen megújult formanyelv méltón képviseli a Volkswagen Haszonjárművek prémium szegmensét. A dizájn egyszerre egyedi, és szolgálja a kompromisszummentes praktikumot. Mindegy, hogy aszfalton vagy földúton használja: biztos lehet abban, hogy az új Volkswagen Amarok stílusosan juttatja célba Önt.

Sokféle igény, sokféle megoldás

Az új Amarok nem csak a terepképességek terén nyújt maximális teljesítményt, hanem a személyre szabhatósága is egyedi a kategóriájában. Nem számít, hogy Ön a legnehezebb terepek meghódítását tervezi, vagy pedig a munkájához szükséges eszközöket akarja kényelmesen és biztonságosan szállítani: az Amarokra minden körülmények közt számíthat.

A bőséges alapfelszereltség nálunk alap

Minden Volkswagen Amarok pick-up rendelkezik sok más mellett LED-fényszórókkal, amelyek szélsőséges körülmények közt is magabiztos vezethetőséget tesznek lehetővé, míg a 10,1 colos érintőképernyőn gyerekjáték eligazodni a számtalan funkció között. A vezető és utasai biztonságáról pedig vezető-, utasoldali, középső, és függönylégzsákok gondoskodnak.

Úton-útfélen és az útról letérve

A megnövelt tengelytáv nem csak az elődnél tágasabb belteret, hanem nagyobb stabilitást és kisebb túlnyúlásokat jelent. Ennek köszönhetően az új Amarok nagyobb terepszöggel, azaz még jobb terepjáró képességekkel rendelkezik. Az Amarok sofőrje számára nem az a kérdés, hogy “hogyan?”, hanem az, hogy “hova?”.

Biztonság és kényelem

A Volkswagen Amarok összesen 30 vezetéstámogató rendszerrel érhető el, amelyek közül 20 teljesen új. Ezek révén az autó nem csak a biztonságot emeli teljesen új szintre, hanem a kényelmet is. Mindeközben állandó négykerékhajtása teljes mértékben a leküzdendő terep igényeihez alakítható.

Három motorváltozat, négy kerék, végtelen kaland

A Volkswagen Amarok összesen 3 különböző motorral érhető el, amelyek között 4 és 6 hengeres erőforrások is megtalálhatók. Így nem csak a karosszéria és a vezetéstámogató rendszerek, de a különböző motorváltozatok is lehetővé teszik azt, hogy mindenki megtalálja az igényeinek tökéletesen megfelelő Amarok modellt.

Previous slide
Next slide

Kérjen egyedi ajánlatot!

Várjuk a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.