Amarok

V6 3.0 l TDI Motor.

100% Power. 100% V6. Terepen kompromisszummentes. Aszfalton temperamentumos. A V6-os motorral szerelt Amarokban minden egyesül, amit egy prémium kategóriás, exkluzív és univerzális pickuptól elvárhatunk: férfias dizájn, robusztus kivitel és erő minden mennyiségben.

Sportosan markáns elülső dizájn.

Multifunkcionális és kényelmes – az Amarok minden kívánságát valóra váltja. Például a szériafelszereltség részét képező Privacy színezett üvegezéssel vagy az Amarok Aventura esetén krómozott, LED-világítással ellátott fellépőkkel. Számtalan felszereltség-változatával az Amarok teljesen személyre szabható.

Minden jóval felszerelt vezetőfülke a vezetési élményért.

A vezetőfülke: kényelmes és modern. Minden megtalálható benne, amiért egy férfi szíve megdobban. A vezetőfülkében számtalan extra helyet kapott, például fejlett infotainment-rendszer Car-Net mobil online szolgáltatásokkal.

100%-os emelkedő, 50°-os dőlésszög és Offroad-ABS.

Aszfalt, homok, buckák. Az Amarokban szinte minden terepen a legmagasabb szintű, exkluzív vezetési komfort várja, mert az Amarok emelt hasmagassága a legjobb karosszéria-stabilitással és a sokszor bizonyított 4MOTION összkerékhajtással társul. Ez utóbbi leginkább az autóutakon mutatja meg igazi erejét, például a kanyarokban jelentősen növeli a tapadást.

Kategóriája legszélesebb rakodófelülete – hogy az Euro raklapok keresztben is elférjenek.

Egyetlen más pick-up sem kínál ennyi helyet a kerékdobok között: a két dob közti szélesség 1 222 mm, amely lehetővé teszi, hogy az Euro raklapok keresztben is elférjenek. Ezen túl a tágas plató 2,52 m²-es rakodófelülete is meggyőző, ha a méreteit nézzük – pl. az 508 mm magas platófal és a 780 mm-es rakodómagasság.

A szériafelszereltség része a Multicollision-fékkel (a másodlagos ütközések elleni vészfék-funkció) és az elektronikus vontatmány-stabilizáló programmal.

Biztonság személyautós minőségben – bármilyen útfelületen. Az Amarok felszereltségének része a Multicollision-fék (a másodlagos ütközések elleni vészfék-funkció). Ezen kívül 17″-os tárcsafékek javítják a fékteljesítményt, míg a vontatmány-stabilizátor megelőzi az utánfutó kitörését, szitálását.

Előző
Következő

Aktuális kínálatunk

Egyedi, kedvezményes ár: 16 950 680 Ft

A praktikus és megbízható munkatárs, amely akár 9 személy szállítására is alkalmas: a Volkswagen Transporter 6.1 Kombi azért van, hogy Ön minél hatékonyabban tudjon dolgozni. A számtalan üléskombináció a személyszállítás mellett a legkülönfélébb munkaeszközök szállítását is gond nélkül teszi lehetővé. Strapabíró kárpitjai és burkolatai pedig ellenállnak a legkeményebb munkakörülményeknek is. A Volkswagen Transporter Kombi Önnek dolgozik!

További információért kattintson ide!

Transporter 6.1 Dobozos 2.0 TDI

Egyedi, kedvezményes ár: 10 998 000 Ft + ÁFA

A Volkswagen Transporter 6.1 nagy dolgokra hivatott! Önnek és vállalkozásának is biztosítja a maximális hatékonyságot a kiválóan pakolható, az Ön igényeihez igazítható rakterével. Arról, hogy ne csak az árú, hanem a vezető és utasa is kényelemben és biztonságban érjen célba, a Transporter 6.1 a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerekkel gondoskodik. A Volkswagen Transporter 6.1-gyel minden adott a jól elvégzett munkához!

További információért kattintson ide!

Egyedi ajánlatért keresse kollégánkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.