SCALA

Új perspektíva

A SCALA volánjánál ülve a vezetés élménye egészen új értelmet nyer. Üljön be a kifinomult Suedia mikroszálas kárpittal borított kényelmes ülésekbe, fogja meg a multifunkciós sportkormányt és figyelje, mi történik a személyre szabható digitális műszerfallal. A közvetlen látóterében elhelyezett Infotainment képernyőn az utazás részleteivel kapcsolatos további információk, pl. parkolóhelyek és az útvonalon uralkodó időjárás is megjeleníthető.

Csomagtér

467 literes, variálható csomagtér. Egy családi autóban sosincs elég rakodóhely! Vagy mégis? A SCALA-val érdemes egy próbát tenned, hiszen nem csak a kategória egyik legnagyobb csomagterével rendelkezik, de további 26 liter egyéb rakodóhelyet is kínál a családodnak.

Vezeték nélküli töltés

Unod a vezetékeket? Az új Infotainment rendszer vezeték nélküli töltést, és Apple CarPlay csatlakozási lehetőséget kínál neked. 

Simply Clever

Tölcsért csinálunk a kupakból. Emlékszel mennyi mosófolyadékot locsoltál már mellé? A SCALA Simply Clever megoldása segít neked, hogy ami két liter a palackban, annyi legyen a tartályban is. És ez csak egy, a 32 Simply Clever megoldás közül!

ŠKODA CONNECT

Elfelejtetted hol parkoltál, vagy nem zártad be az autódat? A ŠKODA CONNECT alkalmazás segítségével távolságtól függetlenül megtalálod, sőt akár be is zárhatod autódat.

Elektromos csomagtérajtó

Tip to close. Vagy mondhatnánk úgy is: csak húzd meg egy kicsit, és az elektromos csomagtérajtó már le is csukódik.

Vonóhorog

Valljuk be, egy vonóhorog nem szép. Ezért is rejtheted el , ha nincs rá szükséged. Ha pedig újra használnod kell, elég egy gombot megnyomnod hozzá a csomagtérben.

12 szín, és mindegyik igazán jól áll neki!

Akár metál, akár uni fényezést választasz az új SCALA külsejére,
nem tudsz hibázni. 

Állítsd össze a sajátodat, vagy próbáld ki márkakereskedésünkben !

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját ?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A képek illusztrációk.

A Škoda Scala modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7-6,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 123-140 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.