FABIA

Dizájn

A FABIA az egyik legnépszerűbb modell a kisautók kategóriájában és harmadik generációjával mércét állít a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén. Ezen felül a nagyobb méretkategóriákból származó innovatív biztonsági-, kényelmi-
és infotainment-rendszereket kap, ráadásul minden korábbinál kíméletesebb
környezetéhez.

Egyénre szabott

Figyelembe vesszük minden ügyfelünk egyéni igényeit és elvárásait és mindent megteszünk, hogy megfeleljünk azoknak. Ezért a legfontosabb szempontot – a jármű kinézetét – teljesen Önre és a fantáziájára bízzuk.

Térkínálat

A ŠKODA FABIA sok helyet kínál a vezetőnek, az utasoknak és a csomagoknak. Az utastér kissé hosszabb és szélesebb, mint eddig és elöl nagyobb a belmagasság. Az igen nagy csomagtér ellenére a ŠKODA FABIA megőrizte kompakt méreteit és mozgékonyságát a mindennapi közlekedésben.

Motorválaszték

Kicsi, de dinamikus: ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban, biztonságosabban és kényelmesen elérje céljait, széles választékot kínálunk  az Ön igényinek megfelelően kialakított FABIA motorokkal. A közvetlen befecskendezéssel és turbófeltöltőkkel rendelkező motorokat elsősorban a csendesség, azonnali reakció a gázpedálra és az optimális nyomaték jellemzik.

Intelligens és egyszerű?
Ez csak egy ŠKODA lehet

Gyakran az apróságok teszik egyszerűbbé, könnyebbé és szebbé a mindennapokat. Ez a ŠKODA FABIA-ra is igaz, amely rengeteg Simply Clever megoldással tesz mély benyomást. A nélkülözhetetlen elektronikai készülékek, például az okostelefon biztonságosan tárolható a középkonzol italtartójába helyezett készüléktartóban. Az első ülésekben kialakított zsebekben térkép, okostelefon vagy töltőkábelek is tárolhatók. 

Előző
Következő

Megtervezné autóját?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Az új FABIA megérkezett!

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.