Enyaq Coupé

Forma és funkció eddig nem látott egysége

A ŠKODA Enyaq Coupé a praktikum és a lenyűgöző formavilág különleges harmóniáját kínálja: a cseh márkára jellemző szellemes megoldások, nagyvonalú térkínálat és fenntartható, lokális károsanyag-kibocsátás nélküli hajtáslánca egy ikonikus kupé karosszériában kaptak helyet.

Sportos elegancia, magával ragadó használhatóság

Az Enyaq Coupé a legfejlettebb technológiát képviseli mind hajtása-, mind az aktív és passzív biztonsági berendezések-, mind pedig a szórakoztató elektronikája terén. Így Ön nem csak kényelmesen, de kipihenten és biztonságban érkezhet meg akár 500 kilométerre fekvő céljához.

Egyedi, akár Ön

Az Enyaq Coupé RS kivitele nem csak egyedülálló dinamizmusával, hanem különleges optikai kiegészítőivel – mint az egyedi lökhárítók, az akár 21 collos felnik és a lenyűgöző Crystal-Face hűtőmaszk – könnyedén emelkedik ki a tömegből.

Dinamikus kényelem

Az Enyaq Coupé sportülései elektromos állíthatósággal és integrált fejtámlával egyszerre tartják biztosan a benne ülőt, és garantálják a hosszú utak alkalmával is a maximális kényelmet.

Korlátlan élmény és szabadság

A ŠKODA Enyaq Coupé a padlólemezben elhelyezett akkumulátorcsomagja révén ideális felépítéssel rendelkezik az élményekben gazdag autózáshoz. Egyedi megoldásai révén pedig teret ad az új kalandokhoz. Egyedi megoldásai, mint a fényes fekete optikai kiegészítők, az egyedi, Mamba Zöld fényezés, a dinamikus irányjelzők és a sötétített oldalablakok gondoskodnak arról, hogy Ön mindig átélhesse a maximális egyediség utánozhatatlan érzését! 

Előző
Következő

Megtervezné autóját?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.