Enyaq Coupé

Forma és funkció eddig nem látott egysége

A ŠKODA Enyaq Coupé a praktikum és a lenyűgöző formavilág különleges harmóniáját kínálja: a cseh márkára jellemző szellemes megoldások, nagyvonalú térkínálat és fenntartható, lokális károsanyag-kibocsátás nélküli hajtáslánca egy ikonikus kupé karosszériában kaptak helyet.

Sportos elegancia, magával ragadó használhatóság

Az Enyaq Coupé a legfejlettebb technológiát képviseli mind hajtása-, mind az aktív és passzív biztonsági berendezések-, mind pedig a szórakoztató elektronikája terén. Így Ön nem csak kényelmesen, de kipihenten és biztonságban érkezhet meg akár 500 kilométerre fekvő céljához.

Egyedi, akár Ön

Az Enyaq Coupé RS kivitele nem csak egyedülálló dinamizmusával, hanem különleges optikai kiegészítőivel – mint az egyedi lökhárítók, az akár 21 collos felnik és a lenyűgöző Crystal-Face hűtőmaszk – könnyedén emelkedik ki a tömegből.

Dinamikus kényelem

Az Enyaq Coupé sportülései elektromos állíthatósággal és integrált fejtámlával egyszerre tartják biztosan a benne ülőt, és garantálják a hosszú utak alkalmával is a maximális kényelmet.

Korlátlan élmény és szabadság

A ŠKODA Enyaq Coupé a padlólemezben elhelyezett akkumulátorcsomagja révén ideális felépítéssel rendelkezik az élményekben gazdag autózáshoz. Egyedi megoldásai révén pedig teret ad az új kalandokhoz. Egyedi megoldásai, mint a fényes fekete optikai kiegészítők, az egyedi, Mamba Zöld fényezés, a dinamikus irányjelzők és a sötétített oldalablakok gondoskodnak arról, hogy Ön mindig átélhesse a maximális egyediség utánozhatatlan érzését! 

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A Škoda Enyaq Coupé RS iV modellek felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása:  16,7 kWh/100 km, CO₂-kibocsátása: 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsi illusztráció.

A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora.

*A 299 lóerős (220 kW) maximális elektromos teljesítmény: az UN-GTR.21 szerint meghatározott maximális teljesítmény, amely folyamatosan legfeljebb 30 másodpercig érhető el. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény különböző tényezőktől függ, például a külső hőmérséklettől, a nagyfeszültségű akkumulátor fizikai korától, valamint hőmérsékletétől, töltöttségi szintjétől és kondicionálási állapotától. A maximális teljesítmény csak akkor érhető el, ha a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete 23°C és 50°C között van, és töltöttségi szintje meghaladja a 88%-ot. Ha ezek a paraméterek nem teljesülnek, előfordulhat, hogy a maximális teljesítmény nem áll rendelkezésre. Az akkumulátor hőmérséklete – bizonyos mértékig – közvetve befolyásolható az állóhelyi légkondicionáló funkcióval, a töltöttségi szint pedig a járműben állítható be. Az aktuálisan rendelkezésre álló teljesítmény a jármű vezetési teljesítményképernyőjén látható. A nagyfeszültségű akkumulátor kapacitásának optimális fenntartása érdekében napi használatra 80%-os töltési célértéket javaslunk beállítani (ez például hosszú távú utazások előtt 100%-ra módosítható).

 ** WLTP szabvány szerint