Enyaq

Az első, teljesen elektromos ŠKODA

A cseh márkához hűen az Enyaq ötvözi az ötletes megoldásokat a kompromisszummentes praktikummal és a valódi fenntarthatósággal. Az új ŠKODA Enyaq lokális károsanyag kibocsátása nélkül teszi elérhetővé a vezetés új élményét.

Élvezetesen takarékoskodni? Az Enyaq-kal ez is lehetséges!

Ahány igény, annyi akkumulátor. Az Enyaq három különböző teljesítményszinttel érhető el első-, hátsó- vagy összkerékhajtásos kivitelben. A változatos hajtáslánc-opciók lehetővé teszik, hogy nem csak a beltér praktikuma, hanem a menettulajdonságok is minden felmerülő igényt kielégíthessenek. Sportos vezetési stílus és gyakori, hosszú autós kirándulások? Az Enyaq-kal egyik sem jelent akadályt!

A hagyományokra támaszkodó, mégis csábítóan új formavilág

Az Enyaq amellett, hogy magán viseli a ŠKODA márkára jellemző harmonikus formai jegyeket, merészen új vonalaival senkit nem hagy hidegen. Hagyja magát elcsábítani az elektromobilitás által kínált szabadság élményével!

Valódi fenntarthatóság

A ŠKODA Enyaq amellett, hogy teljes egészében lokális károsanyag-kibocsátás nélküli mobilitást tesz lehetővé az egész család számára, beltere pedig a kicsik és nagyok részére egyaránt kompromisszummentes kényelmet nyújt, a belsőtér anyagaiban is egyszerre kínál elegáns és szofisztikált hangulatot, fenntartható anyagokba csomagolva.

Kapcsolatban a világgal az Enyaq üléseinek kényelméből

A ŠKODA Enyaq amellett, hogy a napjainkban elvárható biztonsági rendszerek teljes tárházát kínálja, fedélzeti elektronikájával segít kapcsolatban maradni, azokkal, akik Önnek igazán fontosak! Fedezze fel a világot az Enyaq-kal: a ŠKODA minden feltételt biztosít az Ön következő nagy kalandjához!

Previous slide
Next slide

Megtervezné autóját?

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A Škoda Enyaq modellek felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 15,9-16,7 kWh/100 km, CO₂-kibocsátása: 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsi illusztráció.

A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora.