up!

Éppolyan egyéni, mint Ön

Az up! pontosan alkalmazkodik az Ön személyes stílusához és számtalan egyéni kialakítási lehetőségével új színt hoz a mindennapokba. Például a tető és a külső visszapillantó tükrök házainak fekete és fehér színei közül éppúgy választhat, mint a könnyűfém keréktárcsák kínálatából. Az egyedi megjelenést a LED-technikájú nappali menetfény, illetve a külső visszapillantó tükrökbe épített, ugyancsak LED-irányjelzők teszik teljessé, amelyek egyaránt az alapfelszereltséget bővítik.

(A képen látható visszapillantó ház fényezése Magyarországon nem rendelhető.)

Egyéni stílusban

Az up! nem csupán az első pillantásra megnyerő, hanem minden további alkalommal is. Meglepően tágas térkínálata és akár négy személy számára is színvonalas kényelme mellett utasterében – a műszerfalbetétektől (dashpad) egészen az üléskárpitokig – is bőséges teret kínál a legkülönfélébb színvilágoknak. Az extrafelszerelésként rendelhető okostelefon-csatlakoztatás és a szintén opcionális, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék pedig igazi sokoldalú tehetséggé avatja az up! modelleket.

A BeatsAudio hangrendszer

300 watt teljesítményű és digitális jelprocesszorral (DSP) működő, nyolccsatornás erősítő, valamint az utastérben elosztott, a mélynyomóval együtt összesen hét prémium hangsugárzó gondoskodik a mindenkor kristálytiszta és telt hangzásról.*

*) A Beats, a Beats by Dr. Dre, a b logo és a BeatsAudio a Beats Electronics, LLC márkavédjegyei.

Panorámatető

Nyissa ki a tetőt, hangosítsa fel kedvenc zenéjét és élvezze zavartalanul a napfényt – mi kellhet még? Az extrafelszerelésként rendelhető panorámatető révén mindez valósággá válhat!

Infotainment

Volkswagen maps+more app

A Volkswagen maps + more dock révén minden út “okossá” válik az up! volánja mögött, a megfelelő okostelefonos alkalmazás és az okostelefon-tartó segítségével ugyanis olyan funkciók is rendelkezésre állhatnak, mint a navigáció (offline is), a kihangosító, a multifunkciós kijelző vagy épp a “Think Blue. Trainer.”

Rádió

Popzene? Techno? Vagy heavy metal? Jó, hogy az új up! infotainment-technikák új generációjával érkezik. Hallgasson épp rádiót, vigye magával kedvenc CD-it az útra vagy csatlakoztassa az AUX-IN aljzaton át okostelefonját vagy MP3-lejátszóját az autó rendszerére – az up! mindig partner a szórakozásban.

Vezetői segédrendszerek

ParkPilot

Szűk parkolóhelyek? Senki a környéken, aki segíthetne? Nyugodtan eltekinthet a külső segítőtől az extrafelszerelésként rendelhető ParkPilot révén, amely talán nem olyan sármos, ám igen megbízható. A ParkPilot az opcionális komfort csomag része.

Komfort csomag

Miért kellene épp az up! esetében lemondanunk a fejlett vezetői segédrendszerek kínálta kényelemről? Az opcionális drive pack összeállítás olyan funkciók egész sorával szolgál, amelyekről rövidesen már Ön sem mondana le szívesen. A kis up! is tudja már, amit a jóval nagyobb autók.

Egyéni kialakítási lehetőségek

Utastér

Amint beszáll az up! modellek valamelyikébe, Ön is úgy érezheti, mintha csak hazaérkezne. A kialakítási lehetőségek sokaságának köszönhetően ugyanis pontosan egyéni igényei szerint alakíthatja ki utasterét, legyen szó akár a műszerfalbetétről (dashpad), vagy az üléskárpitokról. Alakítsa ki a belteret pontosan úgy, ahogyan szeretné és érezze jól magát!

Könnyűfém keréktárcsák

Önnek egyéni a stílusa – az új up! pedig hozzá illő könnyűfém keréktárcsákkal szolgál. Válogasson a számos dizájn közül, a klasszikusan elegánstól a dinamikusan sportosig.

(A narancssárga könnyűfém kerék Magyarországon nem rendelhető)

Kényelem

Négyajtós kivitel

Az up! Magyarországon négyajtós karosszériával kapható, így könnyebb a be- és kiszállás a hátul helyet foglalók számára. A kilátás is jobb, mivel az oldalablak pereme alacsonyabban húzódik, a hátsó ülés pedig magasabban helyezkedik el.

LED-technikájú nappali menetfény

Az up! nem csupán közelről megnyerő – már messziről is jól mutat, s a LED-technikájú nappali menetfénynek köszönhetően bizonyosan nem marad észrevétlen.

Multifunkciós kormánykerék

Az extrafelszerelésként rendelhető multifunkciós kormánykerékkel nemcsak az up! irányítható, hanem a rádió, a média-lejátszó és a telefon is vezérelhető. Ön így mindig a volánon tarthatja kezét, biztos kontroll alatt tartva autóját.

Previous slide
Next slide

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

Próbálja ki a Porsche Budában!
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.