Caravelle

Krómcsomag

Aki kedveli az elegáns külsőt, annak ez a csomag a jó választás. Az elegáns krómozott részletek ragyogóan kiemelik az alsó hűtőrácsot, a gépkocsi oldalát és
hátsó részét. A krómcsomag a rövid tengelytávú Caravelle modellekhez rendelhető.

Rádió- és navigációs rendszerek

A legkorszerűbb technika és a mobil online-szolgáltatások segítségével a Caravelle volánja mögött Ön útközben is  mindenkor jól informált maradhat.

Vezetőasszisztens rendszerek

A Caravelle modellek fejlett vezetőasszisztens-rendszerekkel is érkezhetnek, a sávváltást segítő Side Assist-tól egészen a Front Assist környezetmegfigyelő rendszerig.

Adaptív futómű-szabályozás (DCC)

A menettulajdonságok javítása érdekében a futómű az opcionális futómű-szabályozással a NORMAL, a COMFORT és a SPORT fokozatokban egyedilegy beállítható. Extra felszereltségként rendelhető.

Elektromos csomag

Az elektromos csomag elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrökből és elektromos ablakemelőkből áll, amelyek kapcsolói a vezető- illetve utasoldali ajtókárpitba építve állnak rendelkezésre.

Fényszórók

A tompított és távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. 

Előző
Következő

Megtervezné autóját ?

Aktuális kínálatunk

Egyedi, kedvezményes ár: 16 950 680 Ft

A praktikus és megbízható munkatárs, amely akár 9 személy szállítására is alkalmas: a Volkswagen Transporter 6.1 Kombi azért van, hogy Ön minél hatékonyabban tudjon dolgozni. A számtalan üléskombináció a személyszállítás mellett a legkülönfélébb munkaeszközök szállítását is gond nélkül teszi lehetővé. Strapabíró kárpitjai és burkolatai pedig ellenállnak a legkeményebb munkakörülményeknek is. A Volkswagen Transporter Kombi Önnek dolgozik!

További információért kattintson ide!

Transporter 6.1 Dobozos 2.0 TDI

Egyedi, kedvezményes ár: 10 998 000 Ft + ÁFA

A Volkswagen Transporter 6.1 nagy dolgokra hivatott! Önnek és vállalkozásának is biztosítja a maximális hatékonyságot a kiválóan pakolható, az Ön igényeihez igazítható rakterével. Arról, hogy ne csak az árú, hanem a vezető és utasa is kényelemben és biztonságban érjen célba, a Transporter 6.1 a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerekkel gondoskodik. A Volkswagen Transporter 6.1-gyel minden adott a jól elvégzett munkához!

További információért kattintson ide!

Egyedi ajánlatért keresse kollégánkat!

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.