Volkswagen Multivan T7

Új forma, még nagyobb hatékonyság

A teljesen megújult formanyelv méltón képviseli a Volkswagen Haszonjárművek prémium szegmensét. A dizájn egyszerre egyedi, és szolgálja a kompromisszummentes praktikumot. Mindegy, hogy aszfalton vagy földúton használja: biztos lehet abban, hogy az új Volkswagen Amarok stílusosan juttatja célba Önt.

Sokféle igény, sokféle megoldás

Az új Amarok nem csak a terepképességek terén nyújt maximális teljesítményt, hanem a személyre szabhatósága is egyedi a kategóriájában. Nem számít, hogy Ön a legnehezebb terepek meghódítását tervezi, vagy pedig a munkájához szükséges eszközöket akarja kényelmesen és biztonságosan szállítani: az Amarokra minden körülmények közt számíthat.

A bőséges alapfelszereltség nálunk alap

Minden Volkswagen Amarok pick-up rendelkezik sok más mellett LED-fényszórókkal, amelyek szélsőséges körülmények közt is magabiztos vezethetőséget tesznek lehetővé, míg a 10,1 colos érintőképernyőn gyerekjáték eligazodni a számtalan funkció között. A vezető és utasai biztonságáról pedig vezető-, utasoldali, középső, és függönylégzsákok gondoskodnak.

Úton-útfélen és az útról letérve

A megnövelt tengelytáv nem csak az elődnél tágasabb belteret, hanem nagyobb stabilitást és kisebb túlnyúlásokat jelent. Ennek köszönhetően az új Amarok nagyobb terepszöggel, azaz még jobb terepjáró képességekkel rendelkezik. Az Amarok sofőrje számára nem az a kérdés, hogy “hogyan?”, hanem az, hogy “hova?”.

Rafael Károly

Jelentkezzen tesztvezetésre !

Próbálja ki a Porsche Budában.
Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.