A Porsche Buda elektromos autó kínálata

Vegye igénybe Ön is az elektromos autókra igényelhető állami támogatást!

Adja meg nevét és elérhetőségét, illetve jelölje be, melyik modell érdekli, és kollégánk keresni fogja Önt a legjobb ajánlatunkkal!

Volkswagen ID. 3

Az ID.3 modellel az elektromobilitás világának új, dinamikus korszaka veszi kezdetét. A felvillanyozó teljesítmény találkozása a formabontó dizájnnal és a mindennapi használatra alkalmas hatótávolsággal. Azoknak, akik a változásokat keresik. A jövő elérkezett. Szálljon be!

150 kW-os teljesítmény/430 km-es vegyes hatótáv

Akár 10 857 000 Ft-tól

Volkswagen ID. 4

Városi SUV nagyszerű dizájnkoncepcióval és egy kisautó fordulókörével: az új ID.4 megmutatja, mennyire vonzó lehet az elektromobilitás. Jellegzetes formavilágú, 18 colos* vagy opcionálisan 19-21 colos könnyűfém keréktárcsák, tetősín az extra csomagoknak, különleges ajtókilincsek a jobb aerodinamikáért, opcionális 3D LED-es hátsó világítás dinamikus irányjelzőkkel és egy további, igazán megnyerő különlegességgel: opcionális fénycsík, amely elöl egészen az újraalkotott Volkswagen logóig húzódik.

210 kW-os teljesítmény/539 km-es vegyes hatótáv

Akár 14 467 000 Ft-tól

Volkswagen ID. 5

Az ID.5 lenyűgöz jövőbe mutató formavilágával, amely egyesíti egy SUV erősségeit egy kupé aerodinamikai sziluettjével – mindezt kompromisszumok nélkül.

210 kW-os teljesítmény/548 km-es vegyes hatótáv

Akár 15 683 000 Ft-tól

Volkswagen ID. 7

Az új, teljesen elektromos ID.7 modellel a Volkswagen újraértelmezi az elektromobilitás teljesítményét. A teljesen elektromos szedán modellben egyesül a nagy hatótávolság, a gyors töltés, a tágas helykínálat és az intuitív kezelés, mindezt a legmagasabb szinten biztosítja a Volkswagen.

210 kW-os teljesítmény/613 km-es vegyes hatótáv

Akár 17 575 000 Ft-tól

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Ön milyen igényeket támaszt egy modern, üzleti célú használatra alkalmas kisteherautóval szemben? Elektromos hajtás, elegendő rakodótér, továbbá alkalmasság nagy távolságok megtételére: az új ID. Buzz Cargo modellben mindez elérhető. A modern hálózatba kapcsolásnak, digitális rendszereknek köszönhetően pedig még ennél is több. Az innovatív ID. Buzz Cargo modellel az üzleti célú mobilitás új generációját hozzuk az utakra.  Az eredmény: egy erős és fenntartható haszonjármű, amely a mindennapi élet szinte valamennyi kihívásával megbirkózik.

150 kW-os teljestmény/411 km-es vegyes hatótáv

Volkswagen ID. Buzz

Megérkezett a mobilitás új generációja: az innovatív ID. Buzz, a Volkswagen első teljesen elektromos kialakítású busza: multifunkcionális, teljes körűen hálózatba kapcsolt és teljes mértékben újragondolt – családoknak, barátoknak és a mindennapok kihívásaihoz, még a nagyvárosok szűk utcáin is. Fedezze fel az ID. Buzz jövőbe mutató dizájnját, tágas, kompakt méreteit és a hozzá kapcsolódó innovatív technológiát, mindezt fenntartható módon. Győződjön meg az átfogó konnektivitás és a digitális funkciók, például az okos ID. Light által nyújtott kényelemről. Élvezze a modern e-mobilitás előnyeit az új ID. Buzz modellben!

150 kW-os teljesítmény/406 km-es vegyes hatótáv

Škoda Enyaq Coupé

Az új Škoda Enyaq iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Az elektromos praktikum és sugárzóan dinamikus esztétika házasságából pedig megszületett az Enyaq Coupé! Adja át magát a felemelő érzelmek viharának!

132 kW-os teljesítmény/408 km-es hatótáv
210 kW-os teljesítmény/573 km-es hatótáv
210 kW-os teljesítmény/535 km-es hatótáv (a négykerék-meghajtású változat esetén)
250 kW-os teljesítmény/545 km-es hatótáv

Škoda Enyaq

Az új Škoda Enyaq iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt alkottunk, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számunkra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a Škoda Enyaq iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

132 kW-os teljesítmény/400 km-es hatótáv
210 kW-os teljesítmény/565 km-es hatótáv
210 kW-os teljesítmény/527 km-es hatótáv (a négykerék-meghajtású változat esetén)
250 kW-os teljesítmény/541 km-es hatótáv

Akár 11 998 000 Ft-tól

Previous slide
Next slide

Vegye igénybe Ön is az elektromos autókra igényelhető állami támogatást!

Tudnivalók a támogatás igénybevételének feltételeiről:

Kik pályázhatnak a támogatásra?

  • Magyarországon székhellyel vagy magyar fiókteleppel rendelkező európai gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni cégek vagy egyéni vállalkozók, amennyiben legkésőbb 2021 végéig bejegyezték, tevékenységeik között nem szerepel a gépjárműkölcsönzés vagy gépjármű-kereskedelem.
  • Taxis egyéni vállalkozók vagy egyéni cégek esetén a taxis tevékenységet legkésőbb 2023 december 1-ig bejegyezték.
  • Valamint az is fontos szempont, hogy a jármű ára nem lehet magasabb, mint a vállalkozás utolsó lezárt üzleti évének nettó árbevétele, vagy egyéni vállalkozó esetén a bevétele.

Hány autóra pályázhat egy cég? 

Az alkalmazotti létszámtól függően, 9 alkalmazottig egy autóra, 10-49 főig 5 autóra, 50-249 alkalmazott esetén 10 db, 250 főtől maximum 16 járműre lehet pályázni.

Mekkora összegre lehet pályázni?

Egy pályázó 2,8 és 64 millió forint közötti összegre nyújthat be pályázatot.

Mikor nyújtható be a pályázat?

2024. február 05. 10:00-től, 2025. március 31. 10:00-ig nyújthatók be a pályázatok az ország teljes területén.

Meddig kell megvásárolni a járművet?

A projekt befejezésére a megkezdéstől maximum 20 hónap áll rendelkezésre, de a végső határidő 2026. április 30.

Mekkora a pályázat keretösszege?

Összesen 30 milliárd forint, amelyből 10,8 milliárdot a budapesti, 19,2 milliárdot a az ország többi részének szánnak, de a későbbiekben előfordulhat átcsoportosítás, ha valamelyik keret előbb merülne ki.

Lízingből is finanszírozható az autó?

Igen, de a járműnek a projekt megkezdésétől számított 20. hónap végéig, de legkésőbb 2026. április 30-ig a kedvezményezett tulajdonába kell kerülnie, azt a kedvezményezett nevén kell forgalomba helyezni. A lízingszerződés lejáratát ennek megfelelően kell meghatározni.

 

Legnagyobb elektromos teljesítmény 250 kW / 210 kW: Az ENSZ 21. számú Globális Műszaki Szabályzata szerint számított legnagyobb teljesítmény, amely legfeljebb 10 másodpercig érhető el. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény mértéke számos tényezőtől függ, így például a környezeti hőmérséklettől, valamint a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapotától, hőmérsékletétől és állapotától (degradációjától), illetve fizikai korától. A maximális teljesítmény eléréséhez szükséges a nagyfeszültségű akkumulátor 23-50 °C közötti hőmérséklete és az, hogy akkumulátor töltöttségi állapota meghaladja a 88%-ot. A fent említett paraméterektől való eltérések a teljesítmény csökkenéséhez vezethetnek, egészen annak elérhetetlenségéig. Az akkumulátor hőmérsékletét, bizonyos mértékig, közvetett módon befolyásolhatja a kiegészítő légkondicionáló, illetve a töltöttségi szint, amely például a járműben állítható paraméter. Az adott időpontban rendelkezésre álló teljesítmény mértékét a jármű teljesítmény kijelzője mutatja. A nagyfeszültségű akkumulátor felhasználható kapacitásának minél hatékonyabb fenntartása érdekében napi használat esetén az akkumulátor javasolt töltési célértéke 80% (hosszú távú utazások előtt 100%).

 

A gépjárművek esetén fennálló elhúzódó szállítási nehézségek folytán a Porsche Hungaria Kft. mint a SKODA magyarországi vezérképviselete úgy döntött, hogy a gépjárművek ajánlott árát euróban határozza meg. A konfigurátorban feltüntetett forint árak csak tájékoztató jellegűek, azokat a vezérképviselet naponta, a tárgynapot megelőző munkanapon az MNB által közzétett EUR-HUF árfolyam alapján frissíti. 

Felhívjuk figyelmét, hogy az egyes márkakereskedések jogosultak dönteni arról, hogy az általuk értékesített gépjárművek árát euróban vagy forintban határozzák meg, illetve a szerződést kötő felek szabadon dönthetnek arról, hogy a vételár megfizetése euróban vagy forintban történik-e azzal, hogy a vevő forintban való teljesítését lehetővé kell tenni. Amennyiben a vételár euróban kerül meghatározásra, a felek külön megállapodnak arról is, hogy a forintban fizetendő összeget milyen árfolyam alapján számítják ki. Érdeklődjön márkakereskedéseinknél a jelenleg a márkakereskedésnél elérhető rendelési és szerződés-kötési lehetőségekről.

 

ŠKODA CONNECT – Digitális szolgáltatások 

A ŠKODA Connect („Szolgáltatások”) igénybevételéhez külön online-szerződést szükséges kötni a ŠKODA AUTO a.s. társasággal. A maximális szolgáltatási idő kihasználhatósága érdekében a jármű kiszállítását követően 90 nap áll az ügyfél rendelkezésére ahhoz, hogy a jármű a https://www.skoda-connect.com internetes oldalon szükséges regisztrációját elvégezze. Az eCall-segélyhívás  szolgáltatás regisztráció nélkül, már a kiszállításkor aktív.

A Szolgáltatások elérhetősége országonként, valamint a modell, a modellév és a Jármű felszereltsége függvényében eltérően alakulhat. Lehetséges, hogy egyes említett szolgáltatások a jármű átadása után később válnak elérhetővé. A Szolgáltatások csak a rendelkezésre álló nyilvános kommunikációs technológiák igénybevételével működtethetők. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen technológiák – különösen a mobilhálózatok – fejlődésére tekintettel a ŠKODA AUTO nem minden országban tudja a Szolgáltatásokat azonos elérhetőséggel biztosítani a szerződéses időtartam alatt. Egyes technológiai változások a Szolgáltatások tartós elérhetetlenségéhez vezethetnek.

A Szolgáltatások igénybevételéhez adatkapcsolat szükséges az Ügyfél készüléke (okostelefon, táblagép, személyi számítógép stb.) és az Adatszolgáltató Szerver (Data Server) között. Ezt az adatkapcsolatot a Szolgáltatások nem tartalmazzák. További információért kérjük, látogasson el a https://www.skoda.hu/tulajdonosoknak/skoda-connect internetes oldalra vagy lépjen kapcsolatba ŠKODA márkakereskedőjével.

1A MOON E-mobilitás berendezések kiegészítik a ŠKODA nagyteljesítményű egységes töltési koncepcióját. A ŠKODA töltési megoldásaival kapcsolatos további információkért forduljon ŠKODA partneréhez.

 

Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. Az új személygépjárművek esetében 2018. szeptember 1-jétől, míg a haszongépjárművek esetében 2019. szeptember 1-jétől az NEDC-t teljes mértékben felváltja egy új vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden értékesítési helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

 

 

 

KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZ AZ ÁRLISTA A PORSCHE HUNGARIA KFT. ÁLTAL A MAGYARORSZÁGI ŠKODA MÁRKAKERESKEDÉSEK SZÁMÁRA KIBOCSÁTOTT, NEM KÖTELEZŐ ÉRVÉNNYEL AJÁNLOTT ÁRAKAT TÜNTETI FEL, ÉS CSUPÁN AZ ÖN ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁSÁT SZOLGÁLJA! A feltüntetett adatok (beleértve az árakat is) nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A meghirdetett árak euróban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy “nettó”), de NEM TARTALMAZZÁK A REGISZTRÁCIÓS ADÓT. Az üzembe- és forgalombahelyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok – előzetes értesítés nélkül történő – változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT AZ ÖN ŠKODA MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT, VALAMINT A VÉTELÁR MEGHATÁROZÁSÁRÓL ÉS MEGFIZETÉSÉRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁST.

 

* A feltüntetett lízingdíjak tájékoztató jellegűek, a Porsche Finance Zrt. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelentenek. A feltüntetett lízingdíjak nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozásra vonatkoznak, az általános forgalmi adó összegét tartalmazzák és az adott gépjármű típus ajánlott, a honlapon feltüntetett árfolyamon átszámított kiskereskedelmi ár (bruttó) mellett kerültek meghatározásra. A Finanszírozó a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás végleges feltételeit, melynek keretében a finanszírozási feltételek módosulhatnak illetve akár egyéb fedezetet írhat elő. A lízingdíj nagysága a vételár módosulása és a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek költsége a Lízingbevevőt terheli! Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a *www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnél elérhetőek. A nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozást kizárólag fogyasztónak nem minősülő személyek vehetik igénybe. A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.