Ismerje meg elektromos akcióinkat!

Regisztráljon a 20%-os szerviz kedvezményért!

Ünnepelje velünk a Föld Napját!

Hibrid, vagy elektromos autójának következő szervizére most 20% kedvezményt adunk, ha április 15. és 30. közt regisztrál! A kedvezmény a következő esedékes szerviz időpontjáig él.

#időszakosszerviz

Lélegezzen fel, cserélje most pollenszűrőjét!

Garantáljuk Önnek a friss levegőt: regisztráljon, és hibrid, vagy elektromos autójának pollenszűrőjét 20% kedvezménnyel cseréljük, ha április 15. és 30. közt regisztrál. A kedvezmény 2024. június 30-ig vehető igénybe.

#pollenszűrőcsere

Ünnepelje velünk a Föld Napját!

A Porsche Buda számára fontos természeti környezetünk védelme. Éppen ezért szeretnénk Ügyfeleinkhez is közelebb hozni a fenntartható autózást.

 Azoknak pedig, akik már elektromos, vagy hibrid autóra váltottak, a Föld napja alkalmából egyedülálló kedvezményekkel járulunk hozzá autójuk fenntartásához:

  • Ha regisztrál, akkor 20% kedvezményt biztosítunk elektromos autója következő szervizéből

és

  • Pollenszűrőcseréjét is 20% kedvezménnyel végezzük el!
 
Regisztráljon hibrid- vagy elektromos autójával oldalunkon, és legközelebbi időszakos szervizére 20% kedvezményt biztosítunk Önnek! Regisztrációja után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot az időpont-egyeztetés érdekében.
 
Az időszakos szervizkedvezmény a következő esedékes szerviz időpontjáig él, míg a pollenszűrőcsere-kedvezmény 2024. június 30-ig érvényes.

 

Regisztráljon a 20%-os szerviz kedvezményért!